LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Alaves Villarreal Bahis Tahmini 30.04.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Cumartesi gününün ilk maçında Alaves evinde, Villarreal’i konuk edecek. Saat 15.00’de başlayacak karşılaşma Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Alaves ile Villarreal takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını inceleyecek olursak Alaves galibiyetine 3.60, beraberlik tercihine 3.40, Villarreal galibiyetine ise 2.15 verildiğini görüyoruz.

Alaves’e Galibiyet Şart

Alaves’in La Liga’da kümede kalma umutları azalmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içi Mallorca deplasmanına konuk olan Alaves, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. La Liga’da oynadıkları son 9 maçta sadece 1 galibiyetleri var ve 25 puan ile son sıradalar. 17. Sıradaki Cadiz’in 6 puan gerisindeler. Bu hafta Villarreal’i konuk edecek olan Alaves’in şiddetle 3 puana ihtiyacı var. Maç öncesinde Alaves’de eksik bulunmadığını belirtelim.

Villarreal Direnemedi

Villarreal, La Liga’da oynadığı son karşılaşmada Valencia’yı 2-0 mağlup etmişti. La Ceramica’da 3 puan alan Unai Emery’nin ekibi, 6. Sıradaki Real Sociedad’ın takibini sürdürüyor. Hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Liverpool’a konuk olan Villarreal direnemedi ve sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Şampiyonlar Ligi mecerasının sonuna geldiklerini görür gibiyiz. La Liga’da son 3 maçtada kaybetmeyen Villarreal, bu hafta Alaves deplasmanında maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Villarreal’de Yeremy Pino ve Alberto Moreno sakat olan isimler.

Alaves – Villarreal Maç Bilgileri

Alaves – Villarreal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 15.00’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mendizorroza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Villarreal’de Yeremy Pino ve Alberto Moreno sakat olan isimler.

Alaves'in ilk 11’i Belli mi?

Alaves’in muthtemel kadrosu: Fernando Pacheco, Ruben Duarte, Javi Lopez, Martin Aguirregabiria, Edgar Mendez, Tomas Pina, Rodrigo Battaglia, Pere Pons, Luis Rioja, Joselu, Facundo Pellistri 

Villarreal'in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Pervis Estupinan, Raul Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Dani Parejo, Moi Gomez, Vicente Iborra, Samuel Chukwueze, Gerard Moreno, Danjuma Groeneveld

İddaa Tahmini

Alaves’in artık kazanmaktan başka çaresi yok. La Liga’da son sıradalar ve 3 puan almaları şart. Villarreal ise son haftalarda iyi sonuçlar alıyor. Son 3 maçta 7 puan topladılar. Hücumda da üretkenler. İki takımında gol bulacağı bir maç bekliyorum. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.61

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Alaves, sürpriz bir galibiyet aldı. Villarreal karşısında 2-1 kazandılar ve kümede kalma umutlarını sürdürdüler.