Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Rennes Saint Etienne İddaa Tahmini 30.04.2022

Fransa Ligue 1‘in 3. sırasında yer alan Rennes ile Play Out hattındaki Saint Etienne, 30 Nisan Cumartesi akşamı 35. haftada kozlarını paylaşacak. beIN SPORTS 3 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 22:00.

Bets10, Rennes galibiyetine 1.33, beraberliğe 5.50, Saint Etienne galibiyetine ise 9.50 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.85, KGYOK 1.96 olarak verilmiş.

Rennes 5 Golle Kazandı

Fransa Ligue 1’in 34. haftası evinde Lorient’i konuk eden Rennes, ilk 47 dakikaya 3 gol sığdırırken, ikinci yarının hemen başında 10 kişi kalsa da, gollerine tam gaz devam etti ve 90 dakika sonunda taraftarı önünde 5-0’lık galibiyeti kutladı. 7 hafta boyunca sergilediği namağlup performans grafiğiyle adını 3. sıraya yazdırmayı başaran Bruno Genesio’nun öğrencileri, Strasbourg ve Monaco karşısında aldığı mağlubiyetlerle yerini tehlikeye atsa da, kısa süre içerisinde toparlanmayı başardı. Son 4 haftaya 3. olarak girmeyi başaran Rennes, 34 haftalık fikstüre attığı 75 golle dikkat çekiyor. Ev sahibi şampiyon PSG’nin ardından ligin en iyi gol performansını ortaya koydu. Rennes golcüleri 10 haftadır rakip fileleri havalandırmayı başarırken, Saint Etienne mücadelesi öncesi 5 golle rakibe gözdağı vermeyi başardı.

Saint Etienne Savunması Güven Vermedi

Fransa Ligue 1’de 34 haftayı 7 galibiyet, 10 beraberlik, 17 mağlubiyetle geride bırakan Saint Etienne, bitime 4 hafta kalırken, 31 puanla Play Out hattının içerisinde yer alıyor. Sezonun ilk yarısını en zayıf halka olarak tamamlayan konuk ekip, göreve Pascal Dupraz’ı getirirken, yeni hocasıyla sadece düşme potasından kurtulmayı başarırken, Play Out hattından çıkmak için yeterli olamadı. Bordeaux deplasmanında 2-0 geriden gelerek 2-2’lik beraberliği alan Saint Etienne, geçtiğimiz hafta ise iç sahada Monaco’ya 4-1 kaybetti. Son 2 haftada  6 gol yiyen konuk ekipte, savunma zafiyetleri, sezonun en kritik haftalarında devam ediyor.

Rennes – Saint Etienne Maç Bilgileri

Rennes – Saint Etienne Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Jeremy Stinat. Mücadele Roazhon Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rennes takımında Nayef Aguerd kart cezalısı. Loic Bade ve Kamaldeen Sulemana sakat. Saint Etienne cephesinde ise Enzo Crivelli ve Falaye Sacko’nun sakatlığı bulunuyor.

Rennes’in 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Doğan Alemdar, Adrien Truffert, Warmed Omari, Birger Meling, Hamari Traore, Martin Terrier, Baptiste Santamaria, Benjamin Bourigeaud, Jonas Martin, Sehrou Guirassy, Gaetan Laborder.

Saint Etienne’nin ilk 11’i Belli mi?

Saint Etienne’nin muhtemel kadrosu: Paul Bernardoni, Moueffek, Silva, Kolodziejczak, Nade, Assane Diousse, Camara, Youssouf, Wahbi Khazri, Aouchiche, Thioub.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de alt ve üst sıraların kaderini değiştirecek dev maçta, iki takımında kazanmaya ihtiyacı var. Tarafların bu kritik haftada karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.67

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Rennes sahasında Lovro Majer’in golleriyle Saint Etienne’yi zorlanmadan mağlup etmeyi başardı. Konuk ekip ise ligde kalma savaşında ağır bir yara aldı.