Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lens Nantes İddaa Tahmini 30.04.2022

30 Nisan Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 18:00’de sahne alacak olan Fransa Ligue 1′in 35. hafta mücadelesinde, Lens ile Nantes karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 2.

Bets10, Lens galibiyetine 1.65, beraberliğe 4.20, Nantes galibiyetine ise 5.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde incelediğimizde ise 2.5 Üst 1.84, 2.5 Alt 2.01 oran kazandırıyor.

Lens Lidere Geçit Vermedi

Fransa Ligue 1’in 34. haftasında PSG deplasmanına konuk olan Lens, taraftarı önünde kazanarak şampiyonluğunu kutlamak isteyen rakibine 57. dakikadan itibaren 10 kişi oynasa da, geçit vermedi ve 1 puanla evine döndü. Nice, Lille ve Montpellier galibiyetlerinin ardından yenilmezlik serisini sürdürmeyi başaran Franck Haise’nin öğrencileri, 54 puanla 7. sırada yer alırken, bitime 4 hafta kala Avrupa potasından 3 puan uzaklıkta. Son haftaların formda takımları arasında yer alan Lens, Ligue 1’in şampiyonu karşısında sergilediği futbol ve 10 kişiyle aldığı 1 puanın ardından, etkisini tam gaz sürdürdü. Lens galibiyetlerine iç sahada geri dönmek istiyor.

Nantes Harika Geri Dönüşle Kazandı

Geçtiğimiz hafta sahasında düşme hattındaki Bordeaux’u konuk eden Nantes, ilk 45 dakikayı 2-0 geride kapatırken, ikinci yarıda bizlere harikulade bir geri dönüş örneği sergiledi ve 45 dakikaya tam 5 gol sığdırmayı başaran ekip, sahadan 5-3’lik galibiyetle ayrıldı. 3 maç sonra tekrar kazanan Nantes cephesinde farklı galibiyet moralleri yerine getirdi. 50 puanla 10. sırada yer alan Antoine Kombouare’nin öğrencileri, rahat bir konumda yer alırken, bitime 4  maç kala UEFA Avrupa Ligi potasından 7 puan uzaklıkta yer alıyor. Avrupa şansı zor da olsa devam eden, konuk ekip en yakın rakiplerinden Lens’i mağlup ederek, umutlarını sürdürmek istiyor.

Lens – Nantes Maç Bilgileri

Lens – Nantes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 ekranlarından Türkiye saati ile 18.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Thomas Leonard. Mücadele Bollaert-Delelis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lens takımında Kevin Danso sakat. Nantes cephesinde ise Fabio Da Silva, Andrei Girotto ve Ludovic Blas kart cezalısı. Charles Traore’nin sakatlığı bulunuyor.

Lens’in ilk 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Jean-Louis Leca, Jonathan Clauss, Frankowski, Wooh, Massadio Haidara, Gael Kakuta, Deiver Machado, Fofana, Doucoure, Ignatius Ganago, Sotoca.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Alban Lafont, Sylla, Dennis Appiah, Castelletto, Corchia, Moutoussamy, Chirivella, Wylan Cyprien, Bukari, Merlin, Kolo.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Ligi potasına rakibinden daha yakın olan ve iç saha avantajıyla sahaya çıkacak olan Lens, 4 maçlık yenilmezlik serisini Nantes karşısında 3 puanla taçlandıracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.48

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.65

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosundan kazanan çıkmadı. Nantes devre arasına 2-0 önde girmeyi başarırken, Lens ise 2-0 geriden gelerek beraberliği yakalamayı başardı. 10 kişiyle tam 70 dakika mücadele eden ev sahibi, iyi bir sınav verdi.