TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Trabzonspor Antalyaspor İddaa Tahmini 30.04.2022

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğa 1 puan uzaklıkta olan Trabzonspor evinde, Antalyaspor’u ağırlayacak. Saat 20.30’da başlayacak karşılaşma Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

Trabzonspor ile Antalyaspor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Trabzonspor galibiyetine 1.88, beraberlik tercihine 3.75, Antalyaspor galibiyetine ise 4.50 verildiğini görüyoruz.

Trabzonspor Şampiyonluk Maçında

Trabzonspor, şampiyonluğa 1 puan uzaklıkta. Geçtiğimiz hafta sonu Adana Demirspor’u 3-1 ile geçen Bordo Mavililer, Süper Lig’de 4 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Bitime 4 hafta var ve Trabzonspor bugün Antalyaspor karşısında 1 puan alırsa, bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmiş olacak. Karşılaşmanın tüm biletlerinin bittiğini de belirtelim. Maçın favorisi olan Trabzonspor’da Anders Trondsen, Anthony Nwakaeme, Hüseyin Türkmen ve Bruno Peres’in sakatlıkları bulunuyor.

Antalyaspor Evinde Kazanamadı

Antalyaspor, Süper Lig’de uzun bir süredir mağlubiyet yaşamıyor. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Kayserispor ile 1-1 berabere kaldılar. Haji Wright’ın şık golüyle 1 puan alan Akdeniz ekibi, yenilmezlik serisini 12 maça çıkarttı. Sezonun ilk yarısında 1-0 mağlup ettikleri Trabzonspor ile bu kez deplasmanda karşılaşacaklar. Antalyaspor’un Avrupa umudu matematiksel olarak devam ediyor ama bunun zor bir ihtimal olduğunu belirtelim. Maç öncesinde Antalyaspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Trabzonspor – Antalyaspor Maç Bilgileri

Trabzonspor – Antalyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Şenol Güneş Spor Kompleksi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Anders Trondsen, Anthony Nwakaeme, Hüseyin Türkmen ve Bruno Peres’in sakatlıkları bulunuyor.

Trabzonspor'un 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Serkan Asan, Stefano Denswil, Hüseyin Türkmen, Yusuf Erdoğan, Berat Özdemir, Marek Hamsik, Dorukhan Toköz, Anthony Nwakaeme, Edin Visca, Andreas Cornelius

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Diogo Sousa, Bünyamin Balcı, Naldo, Fedor Kudryashov, Güray Vural, Andrea Poli, Fredy, Doğukan Sinik, Fernando, Haji Wright, Luiz Adriano

İddaa Tahmini

Trabzonspor’a şampiyonluk için 1 puan yetecek. Antalyaspor 12 maçtır kaybetmiyor ama Trabzonspor’un bu maçı kapalı gişe oynayacağını belirtelim. Trabzonspor evinde kazanır ve bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eder.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.62

Best10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor’a 1 puan yetiyordu ve Antalyaspor ile 2-2 berabere kaldılar. Bu sonuç ile bitime 3 hafta kala Süper Lig’de şampiyonluğu garantilediler.r…