TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Hatayspor Altay Bahis Tahmini 30.04.2022

Spor Toto Süper Lig’de üst üste 5 maçtır galibiyet alamayan iki takım, Hatayspor ve Altay karşı karşıya gelecek. Saat 20.30’da başlayacak mücadele Beın Sports 2 kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Hatayspor ve Altay arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Hatayspor kazanır 1.87, beraberlik 4.00, Altay kazanır ise 4.20 olarak açıklanmış.

Hatayspor’un Avrupa Umutları Azaldı

Hatayspor, son haftaların formsuz takımlarından biri. Geçtiğimiz hafta sonu Başakşehir’e konuk olan Hatayspor, sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de üst üste 5 maçtır kazanamayan Ömer Erdoğan’ın ekibinin Avrupa umutları da iyice azaldı diyebiliriz. 4. Sıradaki Başakşehir’in 8 puan gerisine düştüler. Bu hafta Hatayspor’un reaksiyon göstermesi gerekli. Küme düşmesine kesin gözüyle bakılan Altay karşısında 3 puan almalarını bekliyorum.

Altay’ın İşi Zor

Altay, Süper Lig’de kümede kalma mcüadelesi veriyor ama kalan 4 haftada işleri çok zor. 30 puana sahip olan İzmir ekibi, geçen hafta iç sahada konuk ettiği Galatasaray’a 1-0 kaybetmişti. Süper Lig’de galibiyet hasreti 5 maça çıkan Altay, bir üst sırada yer alan Giresunspor’un 10 puan gerisinde. Bitime 4 hafta kaldı ve Altay’ın bugün kazanıp, Giresunspor’un ise mağlup olmasını beklemesi gerekiyor. Altay’ın bugün puan alamaması halinde ise küme düşmesi kesinleşecek. Maç öncesinde Altay’da Martin Rodriguez ve Cesar Pinares kart cezalısı.

Hatayspor – Altay Maç Bilgileri

Hatayspor – Altay Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antakya Atatürk Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Munir, Strahil Popov, Simon Falette Fatih Kuruçuk, Sam Adekugbe, Muhammed Mert, Isaac Sackey,, Mehdi Boudjemaa, Dylan Saint Louis, El Kaabi, Mame Diouf

Altay'ın ilk 11’i Belli mi?

Altay’ın muthtemel kadrosu: Mateusz Liz, Tolga Ünlü, Erick Björkander, Mohammed Naderi, İbrahim Öztürk, Zeki Yıldırım, Khaly Thiam, Thaciano, Martin Rodriguez, Leandro Kappel, Daouda Bamba

İddaa Tahmini

Altay’ın artık kümede kalma şansı iyice azaldı. Geçen hafta Galatasaray’a 1-0 kaybettiler. Süper Lig’de galibiyet hasretleri 5 maça çıktı. Hatayspor’un artık kazanması gerekiyor. Son haftalarda çok formsuzlar. Düşme hattındaki Altay’ı mağlup ederler ve moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.64

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.87

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Hatayspor, kazanamama serisini devam ettirdi. İç sahada konuk ettikleri Altay’a 1-0 mağlup oldular.