Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Watford Burnley İddaa Tahmini 30.04.2022

İngiltere Premier Lig’de alt sıraları yakından ilgilendiren bir karşılaşma. Watford evinde, Burnley’i konuk edecek. Saat 17.00’de başlayacak karşılaşma S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Watford ile Burnley takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını inceleyecek olursak Watford galibiyetine 2.70, beraberlik tercihine 3.30, Burnley galibiyetine ise 2.78 verildiğini görüyoruz.

Watford Farklı Kaybetti

Watford, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Manchester City deplasmanından puansız döndü. Etihad’da rakibine 5-1 kaybettiler ve mağlubiyet serileri devam etti. Premier Lig’de üst üste 4 maçtır mağlup olan Watford’un kümede kalma umutları da iyice azaldı diyebiliriz. Bu hafta Burnley’i konuk edecekler. Burnle karşısında kaybetmeleri halinde umutlar tamamen bitecek. Son 4 maçından da mağlubiyet ile ayrılan Watford’da bu hafta Cucho Hernandez sakat.

Burnley’den Altın Değerinde Galibiyet

Burnley, geçtiğimiz hafta sonu sezonun en önemli galibiyetini aldı. Turf Moor’da konuk ettikleri Wolverhampton’ı 1-0 mağlup etmeyi başardılar. Matej Vydra’nın tek golüyle 3 puan alan Burnley, düşme hattının üzerine çıktı ve Everton’ın 2 puan üzerine yerleşti. Everton’ın kaybettiği haftada kazandılar ve kümede kalma yolunda çok önemli bir galibiyet elde ettiler. Bu hafta konuk olacakları Watford deplasmanında da Burnley’i favori görüyorum. Maç öncesinde Burnley’de Ben Mee ve Erik Pieters’ın sakatlıkları devam ediyor.

Watford – Burnley Maç Bilgileri

Watford – Burnley Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Carrow Road Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Watford’da bu hafta Cucho Hernandez sakat. Burnley’de Ben Mee ve Erik Pieters’ın sakatlıkları devam ediyor.

Watford'un 11’i Belli mi?

Watford’un muhtemel kadrosu: Daniel Bachmann, Kiko Femenia, Troost-Ekong, Craig Cathcart, Danny Rose, Moussa Sissoko, Juraj Kucka, Imran Louza, Joao Pedro, Joshua King, Emmanuel Dennis

Burnley'in ilk 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: Nick Pope, Connor Roberts, Charlie Taylor, Phil Bardsley, Matthew Lowton, James Tarkowski, Ashley Westwood, Dale Stephens, Maxwell Cornet, Jay Rodriguez, Wout Weghorts

İddaa Tahmini

Burnley, Premier Lig’de kümede kalma umutlarını iyice arttırdı. Everton’ın 2 puan üzerine çıktılar. Bu hafta Watford deplasmanında da kazanırlar ve umutlarını devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.48

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.78

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Burnley, harika bir geri dönüşe imza attı. Watford deplasmanında 1-0 geriye düştüler ama son 10 dakikada buldukları 2 golle 2-1 kazanarak kümede kalma umutlarını devam ettirdiler.