İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 01.05.2022

1 Mayıs Pazar günü İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk yarışının kaderini belirleyecek 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Milan – Fiorentina: MS 1, 1.48 (iddaa) – 1.65 (Bets10) ; 1 Mayıs Pazar günü, İtalya Serie A Ligi’nin lideri Milan sahasında ezeli rakibi Fiorentina’yı konuk edecek. Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren zorlu mücadele Türkiye saati ile 16:00’da başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.İtalya Serie A Ligi’nde son şampiyonluğunu 2011 yılında yaşayan Milan, hasrete son vermekten sadece 4 hafta uzaklıkta. İtalya Serie A Ligi’nde tam 12 haftadır maç kaybetmeyen Stefano Pioli’nin öğrencileri, 7 galibiyet, 5 beraberlikle yoluna devam ederken, en yakın rakibinin 2 puan üzerinde son 4 haftaya girmeyi başardı. Geçtiğimiz hafta Lazio derbisine çıkan Milan, henüz 2. dakikada 1-0 geriye düşerken, ezeli rakibi karşısında kritik bir geri dönüşle zirvedeki yerini korudu. Skor 1-0’a geldikten sonra oyunun tek hakimi olmayı başaran ev sahibinde, Giroud ve Tonali ikilisi golleriyle 2-1’lik galibiyeti getirdi. İnter’in eksik maçını kaybetmesiyle birlikte şampiyonluğun en güçlü adayı haline gelen Milan, bu sezon 34 haftada sadece 4 kez mağlup oldu. Evinde Fiorentina’yı konuk edecek olan Milan, iç sahada 6 maçtır kaybetmiyor. İtalya Serie A Ligi’nde erteleme maçını iç sahada Udinese’ye 4-0 kaybeden Fiorentina, 5. sıradaki Roma’yı yakalama fırsatını kaçırırken, 7. sıraya kadar geriledi. Lazio ile aynı puana sahip olan konuk ekip, Roma’nın ise 2 puan gerisinde son 4 haftaya giriyor. 6 haftada namağlup bir performans ortaya koyarak dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Vincenzo Italiano’nun öğrencileri, seriyi Salernitana mağlubiyetiyle kaybederken, son 2 haftadan puansız ayrıldı. Son 2 hafta ligin zayıf halkalar arasında gösterilen rakiplerine karşı koymayı başaramayan Fiorentina, kalesine gördüğü 6 gole karşılık, sadece 1 gol atabildi. Zor günler geçiren konuk ekibin hala Avrupa hayalleri devam ederken, Fiorentina’nın lider karşısında alınacak galibiyetle, toparlanmaya ihtiyacı var. İtalya Serie A Ligi’nin lideri Milan, şampiyonluk yolunda önünde 4 maç kalırken, 2 haftadır mağlup olan Fiorentina karşısında galip gelmeyi başaracak ve son 3 haftaya lider girecektir.

Udinese – İnter: MS 2, 1.37 (iddaa) – 1.55 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde son 4 haftaya girilirken, 1 Mayıs Pazar günü fikstüründe yer alan karşılaşmada, Udinese ile İnter karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 19:00’da başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen izleyebilirsiniz. Udinese, İtalya Serie A Ligi’nde kalmayı garantiledi. Sezon ortasında göreve Gabriele Cioffi’yi getiren ev sahibi, yeni hocasıyla son 6 haftadan 4 galibiyet, 1 beraberlik çıkarmayı başarırken, bitime 4 hafta kala düşme potası ile puan farkını 13’e çıkardı ve küme düşme tehlikesini tamamen atlattı. Bologna deplasmanından 2-2’lik beraberlikle döndükten sonra, erteleme maçında Fiorentina deplasmanına konuk olan Udinese, karşılaşmadan 4-0’lık zaferle ayrılmayı başardı. Ev sahibi bu sezon sadece Cagliari’yi 2 maçta 4 farklık skorlarla mağlup etmeyi başarmıştı. Fiorentina gibi üst sıraların iddialı takımı karşısında harika bir galibiyete imza atan Udinese’de, İnter maçı öncesi moraller yüksek. İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu İnter, son 4 haftaya girilirken liderlik koltuğunu elleriyle Milan’a verdi. Son 8 haftada bileği bükülmeyen İnter, 4 maçlık galibiyet serisiyle erteleme maçında Bologna ile karşı karşıya gelirken, kazanarak lider olma şansına sahip olan Simone Inzaghi’nin öğrencileri, Perisic’in golüyle 1-0 öne geçmeyi başardığı maçı 2-1 kaybetti. Kaleci ve savunmanın büyük hataları belki de konuk ekipte şampiyonluğun kaçmasına neden olacak. Bu sezonki en büyük hatasına Bologna karşısında imza atan İnter, bitime 4 hafta kala liderin 2 puan gerisinde, 2. sırada yer alıyor. Zirvenin en yakın takipçisi olmaya devam eden konuk ekibin toparlanmaya ihtiyacı var. Bu hafta Udinese deplasmanına konuk olacak olan İnter, sezonun ilk yarısında 2-0 mağlup etmeyi başardığı rakibi karşısına 3 puan parolasıyla çıkacak. Liderlik fırsatını elinin tersiyle iten İnter, son şampiyon olarak son 4 haftaya liderin 2 puan gerisinde giriyor. Bologna mağlubiyetinin etkilerini üzerinden atmak zorunda olan İnter’in, Udinese deplasmanında kazanarak eski günlerine geri döneceğini düşünüyorum.

Juventus – Venezia: KGYOK, 1.50 (iddaa) – 1.70 (Bets10) ; 1 Mayıs Pazar günü İtalya Serie A Ligi’nde 35. hafta heyecanı Juventus ile Venezia’nın vereceği 3 puan mücadelesiyle başlayacak. Günün ilk maçı Türkiye saati ile 13:30’da başlarken, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nin 34. haftasında Sassuolo deplasmanına konuk olan Juventus, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 2-1’lik galibiyetle dönmeyi başarırken, Massimiliano Allegri ve öğrencilerini Serie A Ligi’nin son 20 haftasında mağlup edebilen tek takım İnter oldu. 3 hafta önce derbiyi kaybederek şampiyonluk yarışında geriye düşen ev sahibi, sezonun ikinci yarısında liderin üzerinde bir performans grafiği ortaya koysa da, ilk 14 haftada kaybedilen puanlarla birlikte JUVE, sezonun son 4 haftasına girilirken, liderin 8 puan gerisinde kaldı. 34 haftadan 19 galibiyet, 9 beraberlikle, 66 puan toplamayı başaran ev sahibi, 4. sıraya kadar yükselerek, Şampiyonlar Ligi potasının içerisinde yer almayı başardı. İtalya Serie A Ligi’nde 33 hafta geride kalırken en zayıf halka olmaktan kurtulamayan Venezia, geçtiğimiz hafta iç sahada alınan 3-1’lik Atalanta mağlubiyetinin ardından teknik adam Paolo Zanetti ile yollarını ayırdı. Göreve Andrea Soncin’i getiren konuk ekip, ligde tam 8 haftadır rakipleri karşısında mağlubiyetten kurtulamıyor. Ligde kalmak için düşme potasının üzer ile arasında 6 puan fark bulunan Venezia, tüm maçlarını kazansa dahi, üzerinde yer alan 4 takımında puan kaybetmesini beklemek zorunda. Zor günler geçiren konuk ekip, yeni hocasıyla da ligde toparlanmak için umut vermedi. Venezia’nın, İtalya Serie A Ligi macerası kısa sürmek üzere. Son 20 haftada sadece ezeli rakibi İnter’e galibiyet şansı veren Juventus, iç sahada harika performansını tam gaz sürdürecek ve ligin en zayıf halkası Spezia’ya 90 dakika sonunda gol şansı vermeyecektir.

Toplam İddaa Oranı: 3.04

Bets10 Bahis Oranı: 4.34