Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

West Ham Arsenal İddaa Tahmini 01.05.2022

İngiltere Premier Lig’de Londra derbisi heyecanı yaşanacak. West Ham evinde, Arsenal’ı konuk edecek. Saat 18.30’da başlayacak karşılaşmayı S SPORT kanalından takip edebilirsiniz.

West Ham Arsenal arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. West Ham kazanır 4.40, beraberlik 3.90, Arsenal kazanır ise 1.82 olarak açıklanmış.

West Ham Deplasmanda Kaybetti

West Ham, son haftalarda Premier Lig’de istediği sonuçları alamıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Stamford Bridge’de konuk oldukları Chelsea’ye 1-0 kaybettiler. Craig Dawson’un oyundan atılmasının ardından penaltı golle sonuçlanmadı ama Pulusic’in golüyle Chelsea’ye 1-0 kaybettiler. Premier Lig’de son 3 maçtan da galibiyet çıkartamayan David Moyes’un öğrencileri, hafta içi ise Avrupa Ligi’nde konuk ettiği Eintracht Frankfurt’a 2-1 mağlup oldu ve avantajını kaybetti. Bu hafta Premier Lig’de Arsenal’ı konuk edecekler. Maç öncesinde West Ham’da Angelo Ogbonna, Issa Diop ve Kurt Zouma sakat. Craig Dawson ise kart cezalısı.

Arsenal Çıkışa Geçti

Arsenal, son haftalarda önemli galibiyetler aldı. Önce Stamford Bridge’de Chelsea’yi 4-2 ile geçerek moral buldular. Geçtiğimiz hafta sonu ise Emirates’de Manchester United’ı 3-1 ile geçen Arsenal’da moraller yerinde. Çok zorlu 2 maçtan 6 puan çıkartan Mikel Arteta’nın ekibi, Premier Lig’de 4. Sıraya yükseldi. Tottenham’ın 2 puan üzerine çıkmayı başardılar. Bu hafta ise West Ham deplasmanında 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Arsenal’da Kieran Tierney ve Thomas Partey’in sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor.

West Ham – Arsenal Maç Bilgileri

West Ham – Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 18.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele London Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

West Ham’da Angelo Ogbonna, Issa Diop ve Kurt Zouma sakat. Craig Dawson ise kart cezalısı. Arsenal’da Kieran Tierney ve Thomas Partey’in sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor.

West Ham'ın 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukas Fabianski, Benjamin Johnson, Kurt Zouma, Craig Dawson, Arthur Masuaku, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Said Benrahma, Pablo Fornals, Michail Antonio

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Cedric Soares, Gabriel, Ben White, Nuno Tavares, Granit Xhaka, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Emile Smith Rowe, Nicolas Pepe, Alexandre Lacazette

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. West Ham, son haftalarda formsuz. Üst üste kayıplar yaşıyorlar. Arsenal ise son 2 maçta Manchester United ve Chelsea’yi devirdi ama gol yeme alışkanlıkları sürüyor. Londra’da gollü bir maç olur. İki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Londra derbisinde gülen taraf Arsenal oldu. West Ham’ı deplasmanda 2-1 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular.