Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Mönchengladbach Leipzig İddaa Tahmini 02.05.2022

İddaa fikstüründe 2 Mayıs Pazartesi akşamı yer alan Almanya Bundesliga‘nın 32. hafta mücadelesinde, Mönchengladbach ile Leipzig karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 21:30’da sahne alacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS 2 ve tivibu SPOR 3.

Rexbet, Mönchengladbach galibiyetine 4.50, beraberliğe 4.00, Leipzig galibiyetine ise 1.75 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.58, 2.5 Alt 2.45 olarak verilmiş.

Mönchengladbach Savunmasıyla Güven Vermedi

Mönchengladbach geçtiğimiz hafta konuk olduğu Freiburg deplasmanından 1 puanla döndü. Mücadele gol düellosuna sahne olurken, devre arasına 2-0 önde girmeyi başaran Gladbach, skoru koruyamadı ve deplasmandan 1 puanı son dakika golüyle aldı. Adi Hütter’in öğrencileri son haftalarda savunmada zor anlar yaşıyor. 2 haftada tam 6 gol yiyen Mönchengladbach, bitime 3 hafta kala düşme hattının 9 puan üzerinde yer alıyor. Leipzig’i sahasında konuk edecek olan ev sahibi, güçlü rakibine kaybetmeyerek, matematiksel olarak ligde kalmayı garantilemek istiyor. Gladbach sezonun ilk yarısında 4-1 mağlup olduğu rakibi karşısına formuz çıkarken, sezonun ikinci yarısında rakibinin çok gerisinde bir futbol sergiledi.

Leipzig’de Moraller Yüksek

Domenico Tedesco’nun göreve gelmesiyle birlikte iki kulvarda etkisin arttıran Leipzig, UEFA Avrupa Ligi’nde yarı finalist olmayı başarırken, Almanya Bundesliga’da ise son 10 maçta sadece 1 kez kaybetti. UEFA Avrupa Ligi’nin yarı finalisti olarak Rangers’ı konuk eden Leipzig, zorlu maç öncesi ligde rotasyona gitmiş ve Union Berlin’e 2-1 kaybederek, 9 hafta sonra mağlup olmuştu. Ligde feda ettiği 3 puanı Rangers galibiyetiyle telafi eden konuk ekip, bu hafta Gladbach deplasmanına konuk olurken, zorlu maçın ardından Rangers deplasmanında boy gösterecek. Ligin 5. sırasında yer alan konuk ekip, hem ligde eski günlerine dönmek, hem de Avrupa sahnesinde iyi performansını sürdürmek istiyor.

Mönchengladbach – Leipzig Maç Bilgileri

Mönchengladbach – Leipzig Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 32ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 21.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Borussia Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mönchengladbach’ta Marcus Thuram’ın sakatlığı devam ediyor. Leipzig cephesinde sakatlığı devam eden Amadou Haidara kadroda yer almayacak.

Mönchengladbach’ın 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Lainer, Elvedi, Netz, Friedrich, Jantschke, Neuhaus, Benes, Kone, Alassane Plea, Embolo.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Petre Gulasci, Angelino, Willi Orban, Angelino, Lukas Klostermann, Benjamin Hendricks, Forsberg, Christopher Nkunku, Konrad Laimer, Dani Olmo, Andre Silva.

İddaa Tahmini

Leipzig rotasını UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğuna çevirse de, Bundesliga’da üst sıraları bırakmayacak ve alt sıralarda yer alan Gladbach’ı deplasmanda mağlup etmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.56

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.75

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mönchengladbach iç sahada 3 golle kazandı. Ev sahibi rakibinin zorlu Avrupa fikstürünü lehine çevirmeyi başardı ve zorlu Leipzig engelini sürpriz bir galibiyetle geçmeyi başardı.