TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Yeni Malatyaspor Çaykur Rizespor Bahis Tahmini 08.04.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Çaykur Rizespor deplasmanda, Yeni Malatyaspor karşısında 3 puan arayacak. Zorlu mücadele saat 16.00’da start alacak ve Beın Sports 1 kanalından takip edilebilecek.

Yeni Malatyaspor Çaykur Rizespor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. Yeni Malatyaspor kazanır 4.30, beraberlik 3.85, Çaykur Rizespor kazanır ise 1.89 olarak açıklanmış.

Yeni Malatyaspor’dan Üst Üste Mağlubiyetler

Yeni Malatyaspor, geçtiğimiz hafta sonu Alanyaspor deplasmanından puansız döndü. 1-0 öne geçmeyi başardılar ama ikinci yarıda yedikleri arka arkaya gollerle maçı 2-1 kaybettiler. Süper Lig’de üst üste 7 maçtır mağlup olan Yeni Malatyaspor’un haftalar öncesinde küme düşmesi kesinleşmişti. Bu hafta ise iç sahada, Çaykur Rizespor’u konuk edecekler. Süper Lig’de oynadığı son 3 iç saha maçını da kaybeden Yeni Malatyaspor’un bu hafta Çaykur Rizespor karşısında da işi zor. Maç öncesinde Yeni Malatyaspor’da Kenan Özer kart cezalısı.

Çaykur Rizespor’da Kümede Kalma Umutları

Çaykur Rizespor, geçtiğimi hafta farklı bir galibiyet aldı. Göztepe deplasmanına konuk olan Bülent Korkmaz’ın öğrencileri, rakibini 7-1 mağlup ederek dikkat çekti. Bu galibiyet ile kümede kalma umutlarını bir sonraki haftaya taşıdılar. 16. Sırada yer alan Gaziantep FK’nın bu hafta 1 puan alması halinde, Çaykur Rizespor’un küme düşmesi kesinleşecek. Gaziantep FK kalan 3 haftada 1 puan alırsa, Çaykur Rizespor kalan 3 maçtan 9 puan çıkartsa bile küme düşüyor. Bu hafta Yeni Malatyaspor’a konuk olacak Çaykur Rizespor’da Fabricio Baiano kart cezalısı. Alper Potuk ve Fernando Boldrin ise sakat.

Yeni Malatyaspor – Çaykur Rizespor Maç Bilgileri

Yeni Malatyaspor – Çaykur RizesporMaçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 16.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Yeni Malatya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Yeni Malatyaspor’da Kenan Özer kart cezalısı. Çaykur Rizespor’da Fabricio Baiano kart cezalısı. Alper Potuk ve Fernando Boldrin ise sakat.

Yeni Malatyaspor'un 11’i Belli mi?

Yeni Malatyaspor’un muhtemel kadrosu: Abdulsamed Damlu, Mehdi Zeffane, Oussama Haddadi, Philip Awuku, Wallace, Karim Hafez, Jospin Nshimirimana, Stevie Mallan, Mounir Chouiar, Mustafa Eskihellaç, Benjamin Tetteh

Çaykur Rizespor'un ilk 11’i Belli mi?

Çaykur Rizespor’un muhtemel kadrosu: Tarık Çetin, Gökhan Gönül, Selim Ay, Carlos Ponck, Eren Albayrak, Erik Sabo, Ronaldo Mendes, Yannick Bolasie, Tyler Boyd, Papis Cisse, Joel Pohjanpalo

İddaa Tahmini

Çaykur Rizespor’un kazanması gerekiyor. Kalan 3 maçını kazanıp, Gaziantep FK’nın puan alamamasını bekleyecekler. Bülent Korkmaz’ın öğrencileri, Yeni Malatyapsor deplasmanında da 3 puana yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.72

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.89

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Çaykur Rizespor, Süper Lig’e galibiyet ile veda etti. Bitime 2 hafta kala küme düşmeleri kesinleşti. Son sıradaki Yeni Malatyapsor’u 3-1 ile geçtiler.