İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 08.05.202

Fransa Ligue 1’in 36. haftasında, 8 Mayıs Pazar günü sahne alacak 3 müsabakayı kupon olarak hazırladık. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Angers – Bordeaux: KGVAR, 1.58 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de son 3 haftaya girilirken, kümede kalma mücadelesi veren Angers ile Bordeaux, 8 Mayıs Pazar günü karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 16:00’de başlayacak maça Raymond Kopa Stadı ev sahipliği yapıyor. Angers, Fransa Ligue 1’de zor günler geçirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Monaco deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle dönen Angers, son 14 haftanın 13’ünde puan kaybı yaşarken, düşme hattı ile puan farkı 7’ye, Play Out hattı ile 4’e indi. Bu hafta düşme hattındaki Bordeaux karşısında kazanarak, ligde kalmayı garantileme şansına sahip olan Gerald Baticle’nin öğrencileri, sezonun ilk yarısında 1-1 berabere kaldığı rakibini iç sahada mağlup etmek istiyor. 6 haftadır maç kazanamayan Angers, son haftalarda etkisiz kalsa da, bu hafta kendisin gibi formsuz bir rakiple karşılaşacak. Ev sahibinin 3 puana ihtiyacı var. Fransa Ligue 1’in 35. haftasında Nice’ı sahasında konuk eden Bordeaux, 90 dakikayı rakip kaleye 1 isabetli şutla tamamlarken, karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı ve son 4 haftanın tamamında puan kaybederek, düşme potasında yer aldı. Son 4 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen Bordeaux, Angers deplasmanından puansız ayrılması halinde, küme düşmeyi garantileyebilir. Son 3 hafta kader maçlarına çıkacak olan Bordeaux, kalesinde gördüğü 85 golle ligin en zayıf savunma performansını sergilerken, deplasmanda galibiyet adına güven vermeyi başaramadı. Teknik adam hamlesi de Bordeaux’u düşme hattından kurtarmadı ve konuk ekip David Guion önderliğinde kötü gidişatını sürdürdü. Fransa Ligue 1’de küme düşme adayları arasında yer alan Angers ve Bordeaux, sezonun en kritik maçlarından birine çıkarken, galibiyet için mücadele edeceği karşılaşmada karşılıklı goller bulmayı başaracaktır.

Metz – Lyon: MS 2, 1.25 (iddaa) – 1.42 (Bets10) ; 8 Mayıs Pazar günü Fransa Ligue 1′ sahnesinde 36. hafta heyecanı Metz ile Lyon’un vereceği 3 puan mücadelesiyle başlıyor. Günün ilk maçı Türkiye saati ile 14:00’te başlarken, beIN SPORTS 4 ekranlarından naklen yayınlanacak. Fransa Ligue 1’in 35. haftasında Montpellier deplasmanına konuk olan Metz, karşılaşmada 2-0 öne geçmeyi başarsa da, bitime 10 dakika kala yediği üst üste gollerle galibiyet kaçırdı ve 2-2’lik beraberliğe razı geldi. Tam 14 haftadır maç kazanamayan Metz, Fransa Ligue 1’in en zayıf halkası olarak yoluna devam ediyor. Play Out hattı ile arasında 6 puan fark bulunan Metz, bu hafta kaybetmesi halinde küme düşmeyi garantileyebilir. 14 maçlık hasrete son vermekten başka şansı olmayan Frederic Antonetti’nin öğrencileri, 35 maçtan sadece 4 galibiyet çıkarmayı başarırken, Lyon karşısında da güven vermekten uzak kaldı. Geçtiğimiz hafta Fransa Ligue 1 sahnesi dev bir maça sahne olurken, iki ezeli rakibin mücadelesinde kazanan Lyon oldu. 2. sırada yer alan Marsilya’yı 3-0 mağlup etmeyi başaran konuk ekip, 5-3’lük Montpellier zaferinin ardından ligde yükselişini sürdürdü. Konferans Ligi hedefinden 5 puan uzaklıkta son 3 haftaya giren Lyon, bu hafta deplasmanda ligin en zayıf halkası Metz ile karşılaşacak. Çeyrek finalist olarak UEFA Avrupa Ligi’ne veda etmesinin ardından Ligue 1’de daha iyi performanslar sergilemeye başlayan Peter Bosz ve öğrencileri, galibiyetlerine tam gaz devam etmek istiyor. Rakibinin aksine son haftalarda iyi performanslarıyla dikkat çeken Lyon, ligin en zayıf halkası karşısında haftayı 3 puanla kapatmayı başaracaktır.

Lorient – Marsilya: MS 2, 1.69 (iddaa) – 1.92 (Bets10) ; 8 Mayıs Pazar günü Türkiye saat ile 18:05’te sahne alacak olan Fransa Ligue 1’in 36. hafta mücadelesinde, Lorient’in konuğu Marsilya. Mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS 2. Lorient’in deplasman kabusu devam ederken, Christophe Pellissier’in öğrencileri iç sahadaki etkisiyle lige tutunmaya çalışıyor. Deplasmanda ligin en kötü karnesine sahip olan Lorient, bitime 3 hafta kala Play Out hattının 3 puan üzerinde yer alıyor. Son 2 haftada Rennes ve Reims karşısında mağlubiyetlerden kurtulamayan Lorient, kalesinde tam 7 gole engel olmayı başaramazken, rakip filelere ise sadece 1 gol gönderebildi. Düşüşe çare arayan ev sahibi, bu hafta PSG’nin ardından sezona damga vuran Marsilya ile iç sahada karşı karşıya gelecek. Sezonun ilk yarısında rakibine 4-1 kaybeden Lorient, 2. sırayı korumak için sahaya çıkacak olan Marsilya karşısında sürpriz arayacak. Marsilya, UEFA Konferans Ligi’nde finalin kapısından döndü. İlk maçta Feyenoord 4-3 kaybeden Jorge Sampaoli’nin öğrencileri, Dieng’in kaçırdığı goller ve savunmanın ilk maçta yaptığı büyük hataların bedelini ağır ödedi. Hafta sonu Lyon derbisini 3-0 kaybeden Marsilya rotasını rövanş maçına çevirirken, evinde Feyennord ile golsüz berabere kaldı ve turnuvaya veda etti. Fransa Ligue 1’de liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden konuk ekip, Monaco’nun 3 puan üzerinde yer alırken, rakibinin bu hafta kazanmasıyla birlikte puan farkı kapandı. Marsilya yeniden 3 puan öne geçmek için Lorient deplasmanında kazanmak zorunda. Üst üste mağlubiyetlerle yıkılan Marsilya, Konferans Ligi vedasının ardından ligde yükselişe geçecek ve Lorient deplasmanından 3 puanla dönmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.33

Bets10 Bahis Oranı: 4.77