İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 08.05.2022

İtalya Serie A Ligi’nde 36. hafta heyecanı yaşanırken, 8 Mayıs Pazar günü sahne alacak 3 maçı kupon olarak derledik. Bol şanslar.

Hellas Verona – Milan: MS 2, 1.56 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde son 3 haftaya girilirken, şampiyonluk şansını elinde tutan Milan, 8 Mayıs Pazar akşamı Hellas Verona deplasmanına konuk olacak. Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak maçın yayın ekranı S Sport ve S Sport Plus. Hellas Verona evinden 3 puanla dönüyor. Igor Tudor’un öğrencileri geçtiğimiz hafta Cagliari deplasmanına konuk olurken, Antonin Barak ve Gianluca Caprari’nin golleriyle 2-0 öne geçmeyi başardı ve mücadeleden 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Son 3 haftadan 7 puan çıkaran Hellas Verona, bu hafta Avrupa umutlarını sürdürmek istiyorsa, lider Milan karşısında kazanmak zorunda. Ev sahibi sezonun ilk yarısında rakibine deplasmanda 3-2 kaybetmişti. Kazansa dahi Avrupa hedeflerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya gelen Hellas Verona, Konferans Ligi’ne gitmek için son 3 maçını kazanarak, üzerindeki 3 rakibinin de puan kaybetmesini beklemek zorunda. Milan 12 yıldır şampiyon olamadığı İtalya Serie A Ligi’nde, şampiyonluktan sadece 3 hafta uzaklıkta. Fiorentina galibiyetiyle birlikte 35. haftayı lider kapatan Stefano Pioli’nin öğrencileri, son 3 haftadan galip çıkması halinde, rakibini beklemeden şampiyonluğunu ilan edecek. Bu hafta İnter maçını kazandı ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Son 13 haftadan namağlup çıkan Milan’ın zirveyi geri almak için kazanmaktan başka şansı kalmadı. 35 maçtan 23 galibiyet, 8 beraberlik, 4 mağlubiyetle 77 puan toplamayı başaran Milan, Hellas Verona deplasmanına çok formda ve ful konsantre çıkacak. Konuk ekipte tek hedef kazanmak. İtalya Serie A Ligi’nde 12 yıllık şampiyonluk hasretine son vermekten 3 hafta uzaklıkta olan Milan, Hellas Verona deplasmanından 3 puanla çıkarak, şampiyonluğa bir adım daha yakınlaşacaktır.

Venezia – Bologna: MS 2, 2.13 (iddaa) – 2.35 (Bets10) ; S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından 8 Mayıs Pazar günü Türkiye saati ile 16:00’da naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Venezia ile Bologna karşı karşıya gelecek. Venezia taraftarı önünde zor bir maça çıkıyor. İlk 35 haftada ligin en zayıf halkası olmaktan kurtulamayan ev sahibi, bu hafta taraftarı önünde Bologna’ya kaybetmesi halinde küme düşecek. Geçtiğimiz hafta Juventus’a 2-1 kaybetmesinin ardından, erteleme maçında ise en yakın rakiplerinden Salernitana’ya 2-1 kaybeden Venezia, düşme hattının üzeri ile puan farkının 7’ye çıkmasına engel olamadı. Ligin yeni temsilcisi 2 hafta önce göreve Andrea Soncin’i getirse de, tam 10 maçtır kazanamıyor. En zayıf halka olarak 36. haftaya girecek olan Venezia, hem savunma hem de hücum performansıyla güven vermekten çok uzakta. Bologna takımını İtalya Serie A Ligi’nin son 6 haftasında mağlup edebilen takım çıkmadı. Roma, Juventus ve Milan gibi rakipleriyle berabere kalmayı başaran konuk ekip, İnter ve Sampdoria karşısında ise galip gelmeyi başardı. Ligde kalmayı garantilese de, etkisini sürdürmeyi başaran Sinisa Mihajlovic’in öğrencileri, son haftaların formda takımlarından biri olduğunu söyleyebiliriz. 43 puanla 13. sırada yer alan Bologna, bu hafta ligin en alt sırasındaki Venezia ile karşılaşacak. İyi savunma performanslarıyla yükselişe geçen konuk ekip, yoluna hedefsiz devam etse de, iyi performansını son haftaya kadar taşımak istiyor. İtalya Serie A Ligi’ne son 6 haftadaki yenilmezlik serisiyle damga vuran Bologna, küme düşmesi beklenen ve en alt sırada yer alan Venezia karşısında galip gelmeyi başaracaktır.

Salernitana – Cagliari: MS 1, 2.14 (iddaa) – 2.45 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nin düşme hattının hemen üzerinde yer alan Salernitana, 8 Mayıs Pazar günü evinde düşme hattındaki Cagliari’yi konuk edecek. S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 19:00. İtalya Serie A Ligi’nde son 3 haftaya girilirken, haftalardır en zayıf halka olmaktan kurtulmayan Salernitana, 4 haftalık yenilmezlik serisini erteleme maçında Venezia galibiyetiyle taçlandırdı ve düşme hattından kurtulmayı başardı. Son 5 haftadan 4 galibiyet, 1 beraberlik alan ev sahibi, yeni yükseldiği Serie A Ligi’ndeki en iyi serisini elde ederken, göreve Davide Nicola’yı getirdikten sonra, ligde kalmak adına dev bir adım attı. Ancak Salernitana cephesinde kritik haftalar devam ediyor. Bu hafta en yakın rakibi Cagliari’yi konuk edecek olan Salernitana, kaybetmesi halinde tekrar düşme hattına gerileyecek. Rakibine deplasmanda geçit vermeyen ev sahibi, taraftarı önünde galibiyeti hedefliyor. İtalya Serie A Ligi’nde haftayı 2-1’lik Hellas Verona mağlubiyetiyle noktalayan Cagliari, son 8 haftada 7. mağlubiyetini alırken, kendisini düşme potasının içerisinde buldu. Bitime 3 hafta kala düşme hattında yer alan Cagliari, bu hafta en yakın rakibi Cagliari ile karşı karşıya gelecek. Son 8 haftadan 1 kez galip çıkmayı başaran, 35 haftadan ise 6 galibiyet çıkarabilen konuk ekip, bu hafta sezonun kader maçına çıkacak. Kazanamaması halinde Cagliari’nin ligde kalma şansı rakiplerinin ellerinde olacak. Walter Mazzarri yönetiminde kötü bir sezon geçiren konuk ekip, ligde kalmak adına güven vermedi. Tam 5 maçtır kaybetmeyen Salernitana, düşme hattından kurtulmayı başardı. Ev sahibi yeniden düşme potasına girmeyecek ve iç sahada en yakın rakibini mağlup edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 7.11

Bets10 Bahis Oranı: 10.24