İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 08.05.2022

8 Mayıs Pazar günü için Almanya Bundesliga mücadelelerini kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Bayern Münih – Stuttgart: KGVAR, 1.47 (iddaa) – 1.60 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’da 8 Mayıs Pazar akşamı, şampiyon Bayern Münih ile ligde kalma mücadelesi veren Stuttgart karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 4 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 18:30. Bayern Münih 2 hafta önce Der Klassiler’de Dortmund’u 3-1 mağlup ederek, bitime 3 maç kala üst üste 10. Almanya Bundesliga şampiyonluğunu ilan etti. Genç teknik adam Nagelsmann ilk şampiyonluk duygusunu Bayern ile yaşarken, 32 haftadan 24 galibiyet, 3 beraberlik, 5 mağlubiyetle 755 puan toplamayı başaran ev sahibi ligde iyi bir sezonu geride bıraktı. Şampiyon olarak geçtiğimiz hafta Mainz deplasmanına konuk olan Bayern Münih, kadrosunda önemli değişiklikler yapmasa da, 3-1’lik mağlubiyetle bizleri şaşırttı. Şampiyonluk kutlamalarına devam eden ev sahibi, bitime kısa bir süre kala ligdeki etkisini kaybetmiş bir görüntü ile geçtiğimiz hafta karşımıza çıktı. Bayern son iç saha sınavını ligde kalma mücadelesi veren Stuttgart karşısında verecek.Almanya Bundesliga’da son 2 haftaya girilirken, 32 haftadan 6 galibiyet, 11 beraberlik, 15 mağlubiyetle 29 puan toplamayı başaran Stuttgart, Play Out hattında yer aldı. Son 5 haftadan galibiyet çıkaramayan Pellegrino Matarazzo’nun öğrencilerinin düşme hattının üzeri ile arasında 4, düşme hattı ile arasında ise sadece 2 puan fark bulunuyor. Şampiyon Bayern Münih karşısında tek şansı kazanmak olan Stuttgart, geçtiğimiz hafta Wolfsburg ile sahasında 1-1 berabere kaldı. Maç kazanmakta zorlanan konuk ekip, ligde kalmak istiyorsa, kaybetmemek zorunda. Konuk ekibin en kötü deplasmanda 1 puana ihtiyacı var. Dev maçta bir tarafta şampiyon, diğer tarafta ise ligde kalmak isteyen Stuttgart var. İki takımında galibiyet hedefiyle çıkacağı mücadelede, karşılıklı gollerin sahne alacağını düşünüyorum.

Frankfurt – Mönchengladbach: KGVAR, 1.25 (iddaa) – 1.38 (Bets10) ; tivibu SPOR 3 ekranlarından 8 Mayıs Pazar günü Türkiye saati ile 16:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Frankfurt ile Mönchengladbach karşı karşıya gelecek. Frankfurt, UEFA Avrupa Ligi’nde çok başka oynuyor. Avrupa’da bileği hiç bükülmeyen Oliver Glasner’in öğrencileri, 12 maçtan 7 galibiyet, 5 beraberlik alırken, West Ham’ı 2 maçta da mağlup ederek finalist olmayı başardı. Finalde Ranger ile karşı karşıya gelecek olan Frankfurt, Almanya Bundesliga’da ise 6 maçtır puan kaybediyor. 40 puanla 12. sırada yer alan ev sahibi, ligden bu sezon umudunu kesti. Küme düşme tehlikesi kalmayan Frankfurt, Avrupa dönüşü, Bundesliga’da Gladbach ile karşılaşacak. Ev sahibi sezonun ilk yarısında 3-2 mağlup etmeyi başardığı ezeli rakibi karşısına hedefsiz çıkacak. Adi Hütter’in öğrencileri, Almanya Bundesliga’da 32 haftadan 11 galibiyet, 8 beraberlik, 13 mağlubiyetle 41 puan toplamayı başardı ve küme düşme tehlikesini atlattı. Zaman zaman düşme tehlikesi yaşayan ve kötü bir sezon geçiren Gladbach, ligde kalmayı garantilemesinin ardından geçtiğimiz hafta sahasında Leipzig’i 10 kişiyle 3-1 mağlup etti. Embolo ve Hofmann ikilisi mücadeleye damga vururken, konuk ekip son haftalardaki en iyi performanslarından birini sergiledi. Son 2 haftada hedefsiz kalan Gladbach, kötü geçen sezonda galibiyetlerine devam etmek istiyor. Galibiyet adına güven vermeyi başaramayan iki takımda, bu sezon Almanya Bundesliga’da hedeflerini kaybetti. İki takımında bu hafta karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

Leipzig – Augsburg: H1, 1.53 (iddaa) – 1.70 (Bets10) ; 8 Mayıs Pazar günü Almanya Bundesliga fikstüründe bizleri Leipzig ile Augsburg’un 3 puan mücadelesi bekliyor. Türkiye saati ile 20:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 4. UEFA Avrupa Ligi’ne veda eden Leipzig, Almanya Bundesliga’ya odaklandı. UEFA Avrupa Ligi Yarı Finalinde ilk maçı iç sahada 1-0’lık Rangers galibiyetiyle kapatan ev sahibi, geçtiğimiz hafta içi İskoçya deplasmanında rövanşı 3-1 kaybetti ve finalin kapısından döndü. Tedesco, Avrupa şampiyonluğu için Almanya Bundesliga’da 2 haftadır rotasyona giderken, önce Union Berlin, ardından Gladbach’a kaybetti. 4. sıradaki yerini Frebiurg’a kaptıran ve Şampiyonlar Ligi hayallerini rakibinin ellerine bırakan Leipzig, son 2 haftada kazanarak, Freiburg’un puan kaybetmesini beklemek istiyor. Galibiyete ihtiyacı olan ev sahibi, Avrupa hedefinde ligde 2 haftadır mağlup olsa da, artık Bundesliga’da eski günlerine dönmeyi başaracaktır. Augsburg son deplasman maçından 1 puanla dönerek, ligde kalmayı garantilemek istiyor. Geçtiğimiz hafta sahasında Köln’e 4-1 kaybeden Markus Weinzierl’in öğrencileri, Play Out hattının 6 puan üzerinde yoluna devam ederken, son 2 haftada Leipzig ve küme düşen Fürth ile karşılaşacak. Konuk ekibe ligde kalkmak için rakiplerini beklemeden 1 puana ihtiyacı var. Leipzig deplasmanında sürpriz arayacak olan Augsburg, geçtiğimiz hafta kötü savunma performansıyla dikkat çekerken, Leipzig maçı öncesinde güven vermedi. Fürth karşısına mutlak favori çıkacak olan konuk ekibin, Leipzig deplasmanında işi zor. Augsburg son 4 haftada sadece Bochum’u mağlup edebildi. UEFA Avrupa Ligi’ne yarı finalist olarak veda eden Leipzig, galibiyete ihtiyacı olduğu Almanya Bundesliga sahnesinde Augsburg’u zorlanmadan mağlup edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 2.81

Bets10 Bahis Oranı: 3.75