LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Atletico Madrid Real Madrid İddaa Tahmini 08.05.2022

İspanya La Liga’da Madrid derbisi heyecanı yaşanacak. Şampiyon Real Madrid deplasmanda, Atletico Madrid’e konuk olacak. Mücadele sat 22.00’de başlayacak ve Smart Spor kanalından ekranlara gelecek.

Atletico Madrid ve Real Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Atletico Madrid kazanır 2.12, beraberlik 3.55, Real Madrid kazanır ise 3.65 olarak açıklanmış.

Atletico Madrid’de Puan Kayıpları

Atletico Madrid, geçtiğimiz hafta sonu San Mames Barria’dan puansız döndü. Athletic Bilbao karşısında 2-0 kaybeden Atletico Madrid’de kötü gidişat devam etti. Bu hafta ise Madrid derbisinde Real Madrid’i konuk edecek. La Liga’da oynadığı son 4 karşılaşmada sadece Espanyol karşısında kazanabilen Diego Simeone’nin öğrencileri, 61 puan ile 4. Sırada yer alıyor. Bu hafta olası bir mağlubiyette Şampiyonlar Ligi şansları bile zora girebilir. Derbi öncesinde Atletico Madrid’de Thomas Lemar ve Joao Felix sakat. Reinildo Mandava ve Mario Hermoso’nun ise kart cezalısı olduklarını belirtelim.

Real Madrid Şampiyon

Real Madrid, bildiğimiz gibi La Liga’da şampiyon oldu. Geçtiğimiz hafta sonu Espanyol’u 4-0 mağlup ettiler ve La Liga’da bitime 4 maç kala şampiyonluğunu ilan ettiler. Hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde müthiş bir galibiyet alan Carlo Ancelotti’nin ekibi, Rodrygo ve Karim Benzema’nın golleriyle Manchester City’i 3-1 mağlup ederek finale çıktılar. Şampiyonlar Ligi finalinde Liverpool ile karşılaşacaklar. La Liga’da üst üste 5 maçtır kazanmayı başaran Real Madrid, bugün derbinin favorisi. Karşılaşma öncesinde Real Madrid’de Eden Hazard ve Gareth Bale’ın sakatlıkları devam ediyor.

Atletico Madrid – Real Madrid Maç Bilgileri

Atletico Madrid – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wanda Metropolitano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atletico Madrid’de Thomas Lemar ve Joao Felix sakat. Reinildo Mandava ve Mario Hermoso’nun ise kart cezalısı olduklarını belirtelim. Real Madrid’de Eden Hazard ve Gareth Bale’ın sakatlıkları devam ediyor.

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Sime Vrsaljko, Felipe, Jose Gimenez, Renan Lodi, Koke, Rodrigo De Paul, Angel Correa, Marcos Llorente, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Cesemiro, David Alaba, Ferland Mendy, Casemiro, Toni Kroos, Luka Modric, Vinicius Junior, Rodrygo, Karim Benzema

İddaa Tahmini

Real Madrid, moralli. Şampiyonlar Ligi’nde finale kaldılar. La Liga’da ise şampiyonluğu garantilediler. Atletico Madrid, ise ilk 4 yarışında ve son haftalarda kritik kayıplar yaşadılar. Kazanmak onlar adına çok önemli. Hem Atletico Madrid hem de Real Madrid’den gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Atletico Madrid, tek golle kazandı. Carrasco’nun penaltı golüyle Real Madrid’i 1-0 mağlup etmeyi başardılar.