Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Nice Saint Etienne İddaa Tahmini 11.05.2022

Fransa Ligue 1 kapsamında 11 Mayıs Çarşamba akşamı, Nice ile Saint Etienne karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 20:00’de başlama düdüğü çalınacak müsabakayı nesine.com sitesinden canlı izleyebilirsiniz.

Allianz Riviera Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Rexbet, Nice galibiyetine 1.52, beraberliğe 4.50, Saint Etienne galibiyetine ise 6.00 oran belirlemiş durumda.

Nice’da Moraller Bozuk

Nice’da moraller bozuk. Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz sezon Lille’in başında şampiyonluğa ulaşan Christophe Galtier, Nice’ın başında sezonun ilk yarısına iyi performanslarıyla damga vururken, sezonun ikinci yarısında düşüşe geçen ev sahibi, önce üst sıralardan uzaklaştı, ardından Fransa Kupası’nı finalde kaybetti. Geçtiğimiz hafta final maçında Nantes ile karşı karşıya gelene Nice, karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı ve elindeki tek kupa şansını kaçırdı. Fransa Ligue 1’de ise 2 haftadır kazanan ev sahibi, son 3 hafta Avrupa için mücadele edecek. Avrupa potasından 2 puan uzaklıkta yer alan Nice, bu sezon bir hataya daha imza atmak istemiyor. Moralsiz ekip bu hafta kümede kalma savaşı veren Saint Etienne karşısında galibiyet arayacak.

Saint Etienne Düşme Tehlikesinde

Fransa Ligue 1’in 35. haftasında Rennes’i sahasında konuk eden Saint Etienne, kümede kalma savaşını sürdürürken, güçlü rakibine 2-0’lık skorla boyun eğdi ve Play Out hattından kurtulamadı. 4-1’lik Monaco mağlubiyetinin ardından düşüşe geçen konuk ekipte, teknik adam hamlesi de düşme tehlikesine çare olamadı. Pascal Dupraz ile yoluna devam eden Saint Etienne, bitime 3 hafta kala 31 puanla Play Out hattında yer alıyor. 18. sırada yer alan konuk ekip, bu hafta kazanması halinde Lorient ile puan farkını eşitleyecek ve ligde kalmak adına önemli bir adım atacak. Formsuz Saint Etienne, sezonun ilk yarısı iç sahada 3-0 mağlup olduğu Nice karşısında sürpriz arayacak.

Nice – Saint Etienne Maç Bilgileri

Nice – Saint Etienne Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesi üzerinden Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Ruddy Buquet. Mücadele Allianz Riviera Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nice’da bu hafta Claude-Maurice ve Schneiderlin’in sakatlıkları devam ediyor. Thuram-Ulien ise kart cezalısı. Saint Etienne’de Wahbi Khazri ve Gourna-Douath kart cezalısı. Falaye Sacko’nun ise sakatlığı devam ediyor.

Nice’in ilk 11’i Belli mi?

Nice’in muhtemel kadrosu: Walter Benitez, Dante, Daniliuc, Todibo, Lotomba, Kluivert, Calvin Stengs, Billal Brahimi, Ulie, Dolberg, Amine Gouiri.

Saint Etienne’nin ilk 11’i Belli mi?

Saint Etienne’nin muhtemel kadrosu: Paul Bernardoni, Moueffek, Silva, Kolodziejczak, Nade, Assane Diousse, Camara, Youssouf, Arnaud Nordin, Aouchiche, Thioub.

İddaa Tahmini

Avrupa’ya gitmek isteyen Nice, bu hafta iç sahada konuk edeceği Saint Etienne’yi mağlup edecek ve 4.’lüpe yükselme şansını kaçırmayacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.36

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.52

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Tam 6 gol izlediğimiz mücadelede ev sahibi Nice rahat bir galibiyet aldı. 4 golle galip gelmeyi başaran ekip, Saint Etienne karşısındaki performansıyla bu hafta bizleri yanıltmadı.