Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Strasbourg Clermont Bahis Tahmini 14.05.2022

Fransa Ligue 1‘in 37. haftası kapsamında, Strasbourg sahasında Clermont‘u konuk edecek. 14 Mayıs Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 22:00’de başlayacak mücadelenin yayın ekranı beIN CONNECT.

Betroad, Strasbourg galibiyetine 1.46, beraberliğe 4.70, Clermont galibiyetine ise 6.90 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.87, KGYOK 1.90 olarak verilmiş.

Strasbourg Üst Sıraları Bırakmadı

Fransa Ligue 1’in 36. haftasında Brest deplasmanına konuk olan Strasbourg, Avrupa umutlarını korumak için çıktığı deplasmandan Kevin Gameiro’nun golüyle 3 puanı aldı ve bitime 2 hafta kala UEFA Avrupa Ligi’nin en güçlü adaylarından birisi haline geldi. Son 14 haftada sadece Lille deplasmanından mağlup dönen Strasbourg, sezonun ikinci yarısıyla birlikte harikulade performanslar sergilemeyi başardı. Julien Stephane yönetiminde başarısını istikrarlı bir şekilde sürdüren ev sahibi, 16 galibiyet, 12 beraberlik, 8 mağlubiyetle 60 puan toplamayı başarırken, Konferans Ligi potasının 2, UEFA Avrupa Ligi potasının ise sadece 3 puan gerisinde yer alıyor. Galibiyetlerine devam etmek zorunda olan Strasbourg, bu hafta deplasmanda 2-0 mağlup etmeyi başardığı Clermont ile evinde karşı karşıya gelecek.

Clermont Galibiyet Peşinde

Fransa Ligue 1’in 36. haftası evinde Montpellier’i konuk eden Clermont, küme düşme tehlikesini yakından hissederek çıktığı zorlu mücadeleden 2-1’lik galibiyetle ayrılmayı başarırken, uzun süre sonra Ligue 1’de rahat bir nefes aldı. Son haftalardaki kötü gidişatına son veren konuk ekip, bitime 2 hafta kala doğrudan küme düşme tehlikesini atlatırken, Play Out hattından ise 5 puan yukarıda yer aldı. Ligde kalmak için son 2 haftada 1 galibiyete ihtiyacı olan Clermont, bu hafta Avrupa hedefini sürdüren Strasbourg ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Son 2 haftada kaybetmemekte konuk ekip için yeterli olsa da, işini Lyon maçına bırakmak istemeyen Pascal Gastien’in öğrencileri, bu hafta fişi çekmek istiyor.

Strasbourg – Clermont Maç Bilgileri

Strasbourg – Clermont Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Benoit Millot. Mücadele De La Meinau Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Strasbourg takımında Lucas Perrin, Ibrahima Sissoko ve Nordine Kandil sakat. Clermont cephesinde ise Jason Berthomier, Yadaly Diaby ve Cedric Hountondji’nin sakatlığı bulunuyor.

Strasbourg’un 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Matz Sels, Guilbert, Perrin, Caci, Nyamsi, Ismaël Dimitri Lienard, Fila, Aholou, Thomasson, Prcic, Bellegrade.

Clermont’un 11’i Belli mi?

Clermont’un muhtemel kadrosu: Ouparine Djoco, Claude Billong, Benabent Mendy, Zedadka, Ogier, Seidu, Grejohn Kyei, Yohann Magnin, Abdul Samed, Dossou, Johan Gastien.

İddaa Tahmini

İki takımında Fransa Ligue 1’e hedefleri devam ederken, sezonun en kritik maçlarından birine çıkacak olan Strasbourg ve Clermont’un, 90 dakika sonunda karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.73

Betroad Oranı KGVAR, Oran 1.87

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Adrien Thomasson’un golü ev sahibi Strasbourg’a galibiyeti getirdi. Clermont mağlup olmasına rağmen, rakiplerinin puan kaybetmesiyle ligde kalmayı garantiledi.