Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Juventus Lazio İddaa Tahmini 16.05.2022

Juventus ile Lazio‘nun, 16 Mayıs Pazartesi günü vereceği 3 puan mücadelesi S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Türkiye saati ile 21:45‘te start alacak İtalya Serie A Ligi‘nin derbi mücadelesine Allianz Stadı ev sahipliği yapacak.

Bets10, Juventus galibiyetine 2.35, beraberliğe 3.60, Lazio galibiyetine ise 3.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.80, 2.5 Alt 2.05 olarak verilmiş.

Juventus Düşüşe Geçti

İtalya Serie A Ligi’nde Juventus hegemonya geçtiğimiz sezon İnter şampiyonluğuyla sona ererken, ev sahibi geçtiğimiz sezon İtalya Kupası’nda teselliyi bulmuştu. Yeni sezona Massimiliano Allegri yönetiminde giren Juventus, önce İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk şansını kaybederken, ardından geçtiğimiz hafta İtalya Kupası finalinde İnter’e mağlup olarak, 11 yıl sonra bir sezonu kupasız noktaladı. İnter karşısında 1-0 geriden gelerek 2-1’lik üstünlüğü yakalayan ev sahibi, normal süresi 2-2’lik beraberlikle geçilen mücadeleyi uzatmalarda 4-2 kaybetti. Ağır bir darbe alan JUVE, İtalya Serie A Ligi’nde ise geçtiğimiz hafta düşme hattındaki Genoa’ya kaybetmişti. Zor günler geçiren ev sahibi 4. sırada yerini korumayı başarsa da, derbi zaferleriyle teselli bulmak istiyor.

Lazio’dan Üst Üste Galibiyetler

İtalya Serie A Ligi’nde 36 haftadan 18 galibiyet,8 beraberlik, 10 mağlubiyetle 62 puan toplamayı başaran Lazio, son 2 haftaya girilirken UEFA Avrupa Ligi potasında yer alıyor. Maurizio Sarri’nin öğrencileri son 2 haftada Spezia ve Sampdoria’yı mağlup etmeyi başarırken, altında yer alan 3 takımla arasında 3’er puan fark bulunan konuk ekip, kritik virajı hata yapmadan geçmeyi başardı. Son olarak Sampdoria karşısında 90 dakika boyunca üstün oynayan ve 2-0’lık galibiyetle karşılaşmadan ayrılan Lazio, derbi öncesi güven tazeledi. Sezonun ilk yarısında ezeli rakibine evinde 2-0 kaybeden Lazio, son haftalarda zor günler geçiren Juventus karşısında ilk maçın intikamını deplasmanda almak istiyor.

Juventus – Lazio Maç Bilgileri

Juventus – Lazio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Giovanni Ayroldi. Mücadele Allianz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Juventus takımında Federico Chiesa, Mckennie, Kaio Jorge ve Danilo Luiz’in sakatlıkları bulunuyor. Lazio’da bu hafta önemli bir eksik bulunmuyor.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Denis Zakaria, Matthijs De Light, Daniele Rugani, Danilo, De Sciglio, Arthur, Adrien Rabiot, Vlahovic, Moise Kean, Alvaro Morata.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Thomas Strakosha, Luiz Felipe, Gabarron, Hysaj, Francesco Acerbi, Adam Marusic, Milinkovic-Savic, Marusic, Felipe Anderson, Pedro, Ciro Immobile.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde son 2 haftaya girilirken, 4.sıradaki yerini garanti altına alan Juventus, üst üste gelen 2 mağlubiyetin ardından rotasını bu sezonki son derbisine çevirdi. Ev sahibi zor günler geçirse de, Lazio karşısında galip gelmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.06

Best10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Derbiden kazanan çıkmadı. İki takımda 2’şer gol bulurken, haftayı 1’er puanla noktaladı. İlk yarıyı 2-0 önde kapatan Juventus, ikinci yarıda Lazio golcülerine direnemedi ve galibiyeti kaçırdı.