Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Southampton Liverpool İddaa Tahmini 17.05.2022

İngiltere Premier Lig’de Salı günü tek maç var. Southampton iç sahada, Liverpool karşısında sürpriz arayacak. Mücadelenin saat 21.45’de başlayacağını ve S SPORT kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Southampton ve Liverpool arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Southampton kazanır 7.70, beraberlik 5.35, Liverpool kazanır ise 1.40 olarak açıklanmış.

Southampton 4 Maçtır Kazanamıyor

Southampton’ın Premier Lig’de hedefi bulunmuyor. Ligde oynadıkları son karşılaşmada Brentford’a konuk olan Ralph Hasenhüttl’ın ekibi, sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Üst üste 4 maçtır galibiyet alamıyorlar ve sezonun son iç saha maçında Liverpool’u konuk edecekler. Southampton adına sezon bitti ve bu hafta Liverpool karşısında sürpriz yapabilme ihtimalleri de son derece zor. Maç öncesinde Southampton’da Valentin Livramento’nun sakatlığı devam ediyor.

Liverpool FA Cup Şampiyonu

Liverpool, hafta sonu FA Cup’da şampiyonluğa ulaştı. Finalde Chelsea’yi penaltılarla mağlubiyet eden Jurgen Klopp’un ekibi, FA Cup’ı müzesine götürdü. Premier Lig’de ise şampiyonluk umutlarını sürdüren Liverpool, ligde oynadığı son maçta Aston Villa’yı 2-1 mağlup etmişti. Lider Manchester City, hafta sonu West Ham deplasmanında puan kaybetti. Liverpool bugün kazanırsa, Manchester City ile aradaki puan farkını 1’e indirecek. Bu sebeple Southampton karşısında 3 puan şart. Maç öncesinde Liverpool’da Mohamed Salah ve Fabinho’nun sakatlıkları var.

Southampton – Liverpool Maç Bilgileri

Southampton – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. Marry’s Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Southampton’da Valentin Livramento’nun sakatlığı devam ediyor. Liverpool’da Mohamed Salah ve Fabinho’nun sakatlıkları var.

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: Fraser Forster, Kyle Walker Peters,, Mohammed Salisu, Jan Bednarek, Romain Perraud, Nathan Redmond, James Ward Prowse, Mohamed Elyounoussi, Che Adams, Adam Armstrong, Armando Broja

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Joel Matip, Virgil Van Dijk, Andrew Robertson, Oxlade Chamberlain, Jordan Henderson, Thiago, Diogo Jota, Luis Diaz, Sadio Mane,

İddaa Tahmini

Southampton, haftalardır kötü sonuçlar alıyor. Liverpool’un kazanması gereken bir karşılaşma. Southampton deplasmanında kazanırlar ve puan farkını 1’e indirirler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.25

Best10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Livrpool, geriye düştüğü karşılaşmadan 3 puan ile ayrıldı ve Premier Lig’de şampiyonluk umutlarını son haftaya taşıdı.