Viking HamKam İddaa Tahmini 25.05.2022

Viking evinde HamKam‘ı konuk edecek. 25 Mayıs Çarşamba günü Norveç Eliteserien Ligi fikstüründe yer alan mücadele, Türkiye saati ile 19:00’da başlarken, nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadeleye Viking Stadı ev sahipliği yapacak.

Betroad, Viking galibiyetine 1.35, beraberliğe 5.50, HamKam galibiyetine ise 8.50 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.18, beraberliğe 4.50, konuk ekibe ise 6.50 oran veriyor.

Viking Üstünlüğünü Koruyamadı

Norveç Eliteserien Ligi’nde geçtiğimiz haftaya lider girmeyi başaran Viking, konuk olduğu Tromsö deplasmanında Sebastian Sebulonsen’un ikinci yarıda bulduğu golle 1-0 öne geçmeyi başarırken, bitime saniyeler kala kalesinde beraberlik golüne engel olamadı ve 1 puanla sahasına dönen ekip, liderliği averaj farkıyla Lilleström’e kaptırdı. Son 6 haftada maç kaybetmeyen Viking, 9 haftalık periyotta ise sadece Odds BK deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle döndü. 9 haftadan 20 puan toplamayı başaran Bjarne Berntsen’in öğrencileri, iç sahada çıktığı 5 maçtan 4 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Zirvenin ortağı bu hafta yerini korumak istiyor.

HamKam Maç Kazanmakta Zorlanıyor

Norveç Eliteserien Ligi’nin yeni temsilcileri arasında yer alan HamKam, ilk 7 haftadan 1 galibiyet, 1 mağlubiyet, 5 beraberlikle 8 puan topladı ve kendisine 12. sırada yer buldu. Düşme hattından sadece 2 puan uzaklıkta yer alan konuk ekip, son 4 haftanın tamamında beraberliklerle yetindi. Svein Inge Haagenrud ve öğrencileri, Kristiansund, Aalesund, Valerenga ve son olarak Rosenborg karşısında 1’er puana razı geldi. Tehlike hattında yer alan ligin yeni temsilcisi, 7 maçta 10 gol atma başarısı gösterirken, kalesinde ise 8 gole engel olamadı. HamKam’ın çıktığı 7 maçın 5’inde karşılıklı goller atılırken, skor üretmekte zorlanmayan ekip, kalesini gole kapatmakta ise zorluk yaşadı.

Viking – HamKam Maç Bilgileri

Viking – HamKam Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 19:00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Viking Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Viking takımında Sondre Auklend sakat. HamKam cephesinde ise Morten Bjorlo’nun sakatlığı bulunuyor.

Viking’in 11’i Belli mi?

Viking’in muhtemel kadrosu: Patrik Gunnarsson, Vevatne, Bjorshol, David Brekalo, Markus Solbakken, Pattynama, Stensness, Samuel Fridjonsson, Kevin Kabran, Veton Berisha, Sebastian Sebulonsen.

HamKam’ın 11’i Belli mi?

HamKam’ın muhtemel kadrosu: George Hagen Godoy, Hasan Kuruçay, Fredrik Sjolstad, Emil Sildnes, Melgalvis Andreassen, Skjærvik, Enkerud, Rodolen Opsahl, Vegard Kongsro, Yuri Yakovenko, Kristian Eriksen.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, zirvenin ortağı olarak yerini korumak isteyen Viking ve alt sıralardan kurtulmak isteyen HamKam’ın, karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadele beraberlikle sona erdi ve hem Viking hem de HamKam 1’er puana razı geldi. İki takımda mücadelede skor üretmeyi başarırken, 3 puan için yeterli olamadı. Tarafların 90 dakika sonunda gol bulacağını düşünüyorduk ve yanılmadık.