UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Roma Feyenoord İddaa Tahmini 25.05.2022

UEFA Konferans Ligi final maçında, Roma ile Feyenoord kozlarını paylaşacak. Saat 22.00’de start alacak karşılaşma EXXEN platformundan ekranlara gelecek. Karşılaşmanın Arena Kombetare’de oynananacağını ve mücadeleyi Rumen hakem Istvan Kovacs’ın yöneteceğini belirtelim.

Roma ile Feyenoord takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Roma galibiyetine 2.32, beraberlik tercihine 3.55, Feyenoord galibiyetine ise 3.15 verildiğini görüyoruz.

Roma Favori Taraf

Roma, İtalya Serie A’da geçtiğimiz hafta Torino deplasmanından 3 puan ile döndü. Rakibini 3-0 mağlup ettiler ve Konferans Ligi finali öncesinde moral buldular. Serie A’da sezonu 6. Sırada tamamladıklarını belirtelim. Konferans Ligi’nde yarı finalde Leicester City ile karşılaşan Jose Mourinho’nun ekibi, ilk maçtan 1-1 beraberlik ile ayrılmıştı. Rövanş maçını ise 1-0 kazandılar ve finale yükseldiler. Finalde Feyenoord ile karşı karşıya gelecek olan Roma, finalin favorisi olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Roma’da Henrik Mkhitaryan’ın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Feyenoord Şampiyonluk İstiyor

Feyenoord, Konferans Ligi’nde yarı finalde Marsilya ile karşı karşıya gelmişti. Rakibini ilk maçta De Kuip’de 3-2 mağlup eden Hollanda ekibi, rövanş maçında ise Veledrome’da golsüz berabere kaldılar ve finale çıkmayı başardılar. Hollanda Eredivisie’de sezonu 3. Sırada tamamladılar. UEFA Avrupa Ligi elemelerine katılmayı garantileyen Arne Slot’un ekibi, Konferans Ligi’nde Roma’yı mağlup ederse UEFA Avrupa Ligi’nde doğrudan gruplara kalmayı başaracak. Roma maçı öncesinde Feyenoord’da Tyrell Malacia ve Justin Bijlov’un sakatlıkları sürüyor.

Roma – Feyenoord Maç Bilgileri

Roma – Feyenoord Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Istvan Kovacs. Mücadele Arena Kombetare Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Roma’da Henrik Mkhitaryan’ın sakatlığı bulunuyor. Feyenoord’da Tyrell Malacia ve Justin Bijlov’un sakatlıkları sürüyor.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Rick Karsdorp, Gianluca Mancini, Marash Kumbulla, Chris Smalling, Roger, Jordan Veretout, Nicola Zalewski, Sergio Oliveira, Lorenzo Pellegrini, Tammy Abraham

Feyenoord'un ilk 11’i Belli mi?

Feyenoord’un muhtemel kadrosu: Ofir Marciano, Marcos Senesi, Tyrell Malacia, Marcus Pedersen, Fredrik Aursnes, Gernot Trauner, Orkun Kökçü, Guus Til, Luis Sinisterrra, Reiss Nelson, Cyriel Dessers

İddaa Tahmini

Bol gollü bir karşılaşma beklentim var. Roma ve Feyenoord, bu sezon Konferans Ligi’nde gol yollarında çok etkiliydi. İki takımda da kaliteli ayaklar var. Hem Roma’dan hemde Feyenoord’dan goller bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Roma, şampiyonluğa ulaştı. Nicola Zaniolo’nun attığı tek golle 1-0 kazandılar ve Konferans Ligi’nde şampiyon oldular.