UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Roma Feyenoord Bahis Tahmini 25.05.2022

25 Mayıs Çarşamba akşamı UEFA Konferans Ligi Finalinde, Roma ile Feyenoord karşı karşıya gelecek. Arena Kombetare Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadele Türkiye saati ile 22:00’de başlarken, TV 8.5 ve EXXEN ekranlarından naklen yayınlanacak.

Bets10, Roma galibiyetine 2.35, beraberliğe 3.50, Feyenoord galibiyetine ise 3.10 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.92, 2.5 Alt 1.92 olarak verilmiş.

Roma Tecrübesine Güveniyor

UEFA’nın yeni organizasyonu Konferans Ligi’nde ilk kupa sahibini bulurken, İtalyan devi Roma gözünü Jose Mourinho önderliğinde şampiyonluğa dikti. Hem teknik adam hem de Roma, kupa tecrübesiyle şampiyonluğa yakın olarak gösteriliyor. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta itibariyle sezonu noktalayan ev sahibi, 38 haftadan 18 galibiyet, 9 beraberlik, 11 mağlubiyetle 63 puan toplarken, sezonu 6. olarak bitirdi. Feyenoord ile çıkacağı final maçı öncesi son sınavını Torino deplasmanında veren Mourinho’nun öğrencileri, karşımıza harika bir provayla çıkarken, ezeli rakibini Tammy Abraham’ın 2, Pellegrini’nin 1 gol, 1 asistliyle 3-0 mağlup etmeyi başardı. Bu sezon İtalya Serie A Ligi’nde istikrardan uzak kalsa da, Konferans Ligi’ne damga vurmayı başaran Roma, gruplardan itibaren sadece Bodo/Glimt karşısında puan kayıpları yaşarken, çeyrek finalist olarak karşılaştığı rakibini deplasmanda 2-1 kaybettiği maçın ardından 3-0 mağlup ederek tur atladı. Son olarak Leicester City engelini geçerek finalist olan Roma’da moraller yüksek.

Feyenoord Golcüleriyle Doludizgin

Feyenoord, UEFA’nın yeni organizasyonu Konferans Ligi’nde harika bir performans ortaya koydu. Namağlup finalist olmayı başaran Hollanda temsilcisi, Son 16 Turu’nda itibaren şampiyonluk oranlarında İddaa tarafından şampiyonluğunu en zayıf adayları arasında gösterilirken, Partizan, Slavia Prag ve Marsilya’yı gerisinde bırakarak finalde Roma’nın rakibi oldu. Hollanda Eredivisie Ligi’nde sezonu 3. olarak noktalayan Feyenoord, final öncesi evinde Twente’yi konuk ederken, 2-1’lik mağlubiyetle lige veda etti. Eredivisie Ligi’nde 34 maçın 30’unda rakip fileleri havalandıran, Konferans Ligi’nde ise 12 maçın 11’inde skor üreten konuk ekip, iki kulvarda birden etkili hücum performanslarıyla göz önüne çıktı. Feyenoord cephesinde bu sezon Luis Sinisterra, Bryan Linssen ve Cyriel Dessers harika bir performans grafiği ortaya koydu.

Roma – Feyenoord Maç Bilgileri

Roma – Feyenoord Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TV 8.5 ve EXXEN ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Istvan Kovacs. Mücadele Arena Kombetare Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Roma takımında karşılaşma öncesi Henrik Mkhitaryan’ın sakatlığı bulunuyor. Feyenoord cephesinde ise Tyrell Malacia ve Justin Bijlov’un sakatlıkları sürüyor.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Rick Karsdorp, Gianluca Mancini, Marash Kumbulla, Chris Smalling, Roger, Jordan Veretout, Nicola Zalewski, Sergio Oliveira, Lorenzo Pellegrini, Tammy Abraham.

Feyenoord'un ilk 11’i Belli mi?

Feyenoord’un muhtemel kadrosu: Ofir Marciano, Marcos Senesi, Tyrell Malacia, Marcus Pedersen, Fredrik Aursnes, Gernot Trauner, Orkun Kökçü, Guus Til, Luis Sinisterrra, Reiss Nelson, Cyriel Dessers.

İddaa Tahmini

Roma ve Feyenoord, 12 maçlık harika performanslarıyla finalist olmayı hak eti. Özellikle hücum etkileriyle final biletini cebine koyan iki takımda, kupaya son 90 dakika uzaklıkta yer alırken, bir kez daha golcülerine güveniyor. İki takımında finalist olarak gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Roma’ya galibiyeti getiren gol 32. dakikada Nicolo Zaniolo’dan gelirken, Jose Mourinho ve öğrencileri UEFA’nın yeni organizasyonu Konferans Ligi’nin ilk şampiyonu oldu. Zorlu finalde tek gol atıldı.