İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 25.05.2022

25 Mayıs Çarşamba akşamı İddaa fikstüründe yer alan 3 müsabakayı kupon olarak hazırladık. Konferans Ligi Final ve Norveç Eliteserien Ligi mücadeleleriyle kazanmanızı dileriz.

Roma – Feyenoord: KGVAR, 1.55 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; 25 Mayıs Çarşamba akşamı UEFA Konferans Ligi Finalinde, Roma ile Feyenoord karşı karşıya gelecek. Arena Kombetare Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadele Türkiye saati ile 22:00’de başlarken, TV 8.5 ve EXXEN ekranlarından naklen yayınlanacak. UEFA’nın yeni organizasyonu Konferans Ligi’nde ilk kupa sahibini bulurken, İtalyan devi Roma gözünü Jose Mourinho önderliğinde şampiyonluğa dikti. Hem teknik adam hem de Roma, kupa tecrübesiyle şampiyonluğa yakın olarak gösteriliyor. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta itibariyle sezonu noktalayan ev sahibi, 38 haftadan 18 galibiyet, 9 beraberlik, 11 mağlubiyetle 63 puan toplarken, sezonu 6. olarak bitirdi. Feyenoord ile çıkacağı final maçı öncesi son sınavını Torino deplasmanında veren Mourinho’nun öğrencileri, karşımıza harika bir provayla çıkarken, ezeli rakibini Tammy Abraham’ın 2, Pellegrini’nin 1 gol, 1 asistliyle 3-0 mağlup etmeyi başardı. Bu sezon İtalya Serie A Ligi’nde istikrardan uzak kalsa da, Konferans Ligi’ne damga vurmayı başaran Roma, gruplardan itibaren sadece Bodo/Glimt karşısında puan kayıpları yaşarken, çeyrek finalist olarak karşılaştığı rakibini deplasmanda 2-1 kaybettiği maçın ardından 3-0 mağlup ederek tur atladı. Son olarak Leicester City engelini geçerek finalist olan Roma’da moraller yüksek. Feyenoord, UEFA’nın yeni organizasyonu Konferans Ligi’nde harika bir performans ortaya koydu. Namağlup finalist olmayı başaran Hollanda temsilcisi, Son 16 Turu’nda itibaren şampiyonluk oranlarında İddaa tarafından şampiyonluğunu en zayıf adayları arasında gösterilirken, Partizan, Slavia Prag ve Marsilya’yı gerisinde bırakarak finalde Roma’nın rakibi oldu. Hollanda Eredivisie Ligi’nde sezonu 3. olarak noktalayan Feyenoord, final öncesi evinde Twente’yi konuk ederken, 2-1’lik mağlubiyetle lige veda etti. Eredivisie Ligi’nde 34 maçın 30’unda rakip fileleri havalandıran, Konferans Ligi’nde ise 12 maçın 11’inde skor üreten konuk ekip, iki kulvarda birden etkili hücum performanslarıyla göz önüne çıktı. Feyenoord cephesinde bu sezon Luis Sinisterra, Bryan Linssen ve Cyriel Dessers harika bir performans grafiği ortaya koydu. Roma ve Feyenoord, 12 maçlık harika performanslarıyla finalist olmayı hak eti. Özellikle hücum etkileriyle final biletini cebine koyan iki takımda, kupaya son 90 dakika uzaklıkta yer alırken, bir kez daha golcülerine güveniyor. İki takımında finalist olarak gol bulacağını düşünüyorum.

Bodo/Glimt – Stromsgodset: MS 1, 1.21 (iddaa) – 1.40 (Bets10) ; Bodo/Glimt sahasında Stromsgodset’i konuk edecek. 25 Mayıs Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak olan Norveç Eliteserien Ligi mücadelesini, nesine.com sitesinden canlı olarak izleyebilirsiniz. Norveç Eliteserien Ligi’nde yeni sezona son şampiyon olarak başlayan Kjetil Knutsen’in öğrencileri, ilk 7 haftadan 3 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle 12 puan topladı ve 1 maç fazlası bulunan lider Lilleström’ün 8 puan gerisine düştü. Geçtiğimiz sezon Konferans Ligi’nin çeyrek finalist olmayı başaran, Eliteserien Ligi’nde şampiyonluk ipini göğüsleyen Bodo/Glimt, yeni sezonun ilk haftalarında bu yorgunluğun etkilerini fazlasıyla hissederken, son maçta Haugesund’u deplasmanda 4-1 mağlup etmeyi başardı ve eski günlere geri dönüş sinyalleri verdi. 5. sırada yer alan ev sahibi, en yakın rakibi Stromsgodset’i mağlup ederek, şampiyonluk potasının içerisine girmek istiyor. Norveç Eliteserien Ligi’nde son 4 haftada namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Stromsgodset, 8. maçını geride bırakırken, 13 puanla 4. sırada kendisine yer buldu. Sezona yeni bir teknik adamla başlayan konuk ekip, ilk 2 hafta Jerv ve Molde’ye kaybederken, Henrik Pedersen yönetiminde son 6 hafta sadece Sandefjord’a kaybetti. 5-0’lık ağır hezimetin ardından son 4 haftadan 3 galibiyet, 1 beraberlik alan konuk ekip, Rosenborg, Kristiansund ve Valerenga karşısında 3’er golle galip gelmeyi başarırken, Viking ile golsüz berabere kaldı. Son haftalarda hücum etkisi artan Stromsgodset, 11 gol atığı kalesinde 11 gole engel olamadı. Konuk ekip bu hafta en yakın rakibi karşısında yerini korumak istiyor. Son haftalarda yükselişe geçen Bodo/Glimt, son şampiyon olarak başladığı sezonda yükselişini sürdürecek ve en yakın rakibi Stromsgodset’i mağlup etmeyi başaracaktır.

Lilleström – Valerenga: MS 1, 1.74 (iddaa) – 2.05 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 25 Mayıs Çarşamba akşamı yer alan Norveç Eliteserien Ligi mücadelesinde, lider Lilleström ile Valerenga karşı karşıya gelecek. nesine.com sitesinden yayınlanacak mücadelenin başlama saati 21:00. Norveç Eliteserien Ligi’nin namağlup lideri Lilleström, bu hafta sahasında Valerenga’yı konuk edecek. İlk 8 haftada bileği bükülmeyen ev sahibi, 6 galibiyet, 2 beraberlikle tam 20 puan toplamayı başardı. Attığı 17 gole karşılık, kalesinde 5 gole engel olamayan Jörgen Lennartsson’un öğrencileri, 1 averaj farkla Viking’in üzerinde yer alıyor. Son olarak Sarpsborg’u deplasmanda 4-1 mağlup ederek ligin yeni lideri olmayı başaran ev sahibi, bu sezona harika bir başlangıç yaptı. Henüz mağlubiyet yüzü görmeyen ev sahibi, taraftarı önünde bu seriyi sürdürmek istiyor. Lilleström cephesinde Adams ve Ibrahimaj ikilisi golleriyle takımlarını sırtladılar. Ev sahibi bu haftaya sahaya çok formda ve moralli çıkacak. Norveç Eliteserien Ligi’nde geçtiğimiz hafta Stromsgodset deplasmanına konuk olan Valerenga, ilk yarıyı 3-0 geride kapatırken, ikinci yarıda yapılan oyuncu değişiklikleri ve atılan 2 gol mağlubiyete çare olmadı. Oyuna sonradan giren isimlerle etkisin arttıran konuk ekip, özellikle 2. yarıda iyi bir futbol ortaya koyarken, rakibinden skorun rehavetine kapıldıklarını söyleyelim. Son 3 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen Valerenga, 8 haftadan ise sadece 10 puan toplamayı başarırken, 10. sırada yer aldı. Düşme hattından 4 puan uzaklıkta yer alan ekip, Norveç Eliteserien Ligi’nde zor günler geçiriyor. Namağlup lider olarak taraftarı önüne çıkacak olan Lilleström, son 3 haftayı puan kayıplarıyla geçiren Valerenga karşısında hata yapmayacak ve haftayı galibiyetle noktalayacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.26

Bets10 Bahis Oranı: 5.02