İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 25.05.2022

25 Mayıs Çarşamba akşamı için 3 Norveç Eliteserien Ligi mücadelesini kupon olarak derledik. Kazanmanız dileğiyle.

Kristiansund BK – Tromsö: MS 2, 2.09 (iddaa) – 2.45 (Bets10) ; Kristiansund BK evinde Tromsö’yü konuk edecek. Norveç Eliteserien Ligi’nde 25 Mayıs Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak mücadeleyi futbol severler, nesine.com sitesinden canlı izleyebilir. Norveç Eliteserien Ligi’nde 7 haftayı geride bırakan Kristiansund BK, vasat performans grafiğiyle zayıf halka olmaktan kurtulamadı. 7 maçtan 6 mağlubiyet, 1 beraberliğe imza atan ev sahibi, en alt sıraya demir atarken, tüm kötü gidişata rağmen Christian Michelsen yönetiminde yoluna devam ediyor. Son olarak deplasmanda Molde deplasmanına konuk olan Kristiansund BK, karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı ve düşüşünü sürdürdü. Norveç Eliteserien Ligi’nde 3 haftadır mağlubiyetlerden kurtulamayan ev sahibi, kötü gidişata Tromsö karşısında son vermek istese de, son haftalardaki kötü gidişatıyla güven vermeyi başaramadı. Norveç Eliteserien Ligi’non son 4 haftasında maç kaybetmeyen Tromsö, 3 beraberlik, 1 galibiyetle birlikte alt sıralardan kurtuldu. 10 puanla kendisine 9. sırada kendisine yer bulan konuk ekip, son 2 haftada Bodo/Glimt ve Viking karşısında 1-1’lik beraberliklere razı geldi. 8 maçın 7’sinde skor üretmeyi başaran Tromsö, gol sorunu yaşamazken, savunmada ise bir türlü aradığı başarıyı yakalayamadı. Bu hafta ligin en zayıf halkası Kristiansund BK karşısına 4 haftalık yenilmezlik serisiyle çıkacak olan Tromsö, üst üste gelen beraberliklerin ardından galibiyeti hedefliyor. Norveç Eliteserien Ligi’nde yükselişe geçen Tromsö, üst sıralara yetişmeye çalışıyor. Ligin en zayıf halkası karşısına galibiyet hedefiyle çıkacak olan konuk ekip, haftayı deplasmanda 3 puanla kapatacaktır.

Aalesund – Jerv: MS 1, 1.27 (iddaa) – 1.50 (Bets10) ; Norveç Eliteserien Ligi kapsamında 25 Mayıs Çarşamba akşamı, ligin iki yeni temsilcisi Aalesund ile Jerv karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 19:00’da başlama düdüğü çalınacak müsabakayı nesine.com sitesinde canlı izleyebilirsiniz. Norveç Eliteserien Ligi’nin yeni temsilcisi Aalesund, yeni hocası Lars Bohinen yönetiminde 8 haftadan 3 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle 11 puan topladı ve 6. sırada yer aldı. Son hafta Sarpsborg deplasmanına konuk olan ev sahibi, 1-0 geriye düştüğü mücadeleden Sigurd Haugen’in golleriyle geri dönmeyi başarırken, karşılaşmadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Alt sıralardan uzak kalmayı başaran Aalesund, iyi sayılabilecek bir sezon başlangıcına imza attı. Haugen toplamda 5 gole ulaşarak, takımının en skorer ismi oldu. Ev sahibi gol bulduğu hiçbir karşılaşmada mağlup olmadı. Ligin yeni temsilcisi Jerv’de puan kayıpları başladı. Geçtiğimiz sezon Play Off Turu’nda lige gelen konuk ekip, yeni sezona Arne Sandsto önderliğinde devam ederken, Norveç Eliteserien Ligi’ne iç sahada 1-0’lık Stromsgodset galibiyetiyle başladı. İlk 3 haftadan 2 galibiyetle 6 puan çıkaran Jerv, son 4 haftadan ise sadece 1 puan çıkarırken, düşme hattının en yakın rakibi olmaktan kurtulamadı. Son 4 haftada 1 gol bulan, 180 dakikadır rakip fileleri havalandırmayı başaramayan konuk ekip, iyi sayılabilecek bir sezon başlangıcı yapsa da, son haftalardaki kötü performanslarıyla güven vermekten çok uzak kaldı. Sezona iyi başlayan ve alt sıralardan uzak kalmayı başaran Aalesund, geçtiğimiz haftadan evine galibiyetle dönmeyi başarırken, iç sahada kazanmaya devam edecektir.

Odds BK – Sandefjord: MS 1, 1.51 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; 25 Mayıs Çarşamba akşamı Norveç Eliteserien Ligi’nde heyecan devam ederken, Odds BK evinde Sandefjord’u konuk edecek. Türkiye saati ile 19:00’da başlayacak mücadeleyi nesine.com sitesinden izleyebilirsiniz. Norveç Eliteserien Ligi’nde 8. hafta geride kalırken, Odds BK geçtiğimiz hafta ilk deplasman galibiyetini aldı. Ligin yeni temsilcisi Jerv karşısında galibiyet golünü 70. dakikada bulan ev sahibi, tek golle galip gelmeyi başardı. Tam 4 hafta sonra kazanan Odds BK, düşme hattı ile arasındaki puan farkını 3’e kadar yükseltmeyi başarırken, Sanderfjord maçı öncesi rahat bir nefes aldı. En yakın rakibinin 3 puan üzerinde yer alan ev sahibi, Play Out hattına gerilemek istemiyorsa, kaybetmemek zorunda. İç sahada 4 maçının 2’sini kazanan Odds BK, deplasman karnesinin aksine Jan Frode Nornes önderliğinde, iç sahada çok daha etkili olmayı başardı. Norveç Eliteserien Ligi’nde son 3 haftayı mağlubiyetlerle geçiren Sandefjord, küme düşme tehlikesini yakından hissediyor. 7 haftadan 2 galibiyet, 5 mağlubiyet alan Sandefjord, Play Out hattında yer alıyor. Son olarak geçtiğimiz hafta evinde lider Lilleström’ü konuk eden Marti Cifuentes’in öğrencileri, karşılaşmadan 4-1’lik mağlubiyetle ayrılırken, son 3 haftanın tamamında farkı mağlubiyetler almaktan kurtulamadı. Kalesinde gördüğü 16 golle ligin en zayıf savunma performansını ortaya koyan Sandefjord, en yakın rakibi Odds BK karşısına deplasmanda çıkarken, 3 haftadır devam eden kötü performans grafiğiyle güven vermekten çok uzakta. Kötü gidişatına geçtiğimiz hafta deplasman galibiyetiyle son veren Odds BK, galibiyetlerine iç sahada konuk edeceği en yakın rakibi Sandefjord karşısında devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 4.00

Bets10 Bahis Oranı: 6.43