Kazakistan Azerbaycan Bahis Tahmini 03.06.2022

Kazakistan evinde Azerbaycan‘ı konuk edecek. UEFA Uluslar C Ligi 3. Grup mücadelesi, 3 Haziran Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak. Mücadeleye Astana Arena Stadı ev sahipliği yapacak. Maçın yayın ekranı ise S Sport Plus.

Rexbet, Kazakistan galibiyetine 2.65, beraberliğe 2.95, Azerbaycan galibiyetine 2.90 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.20, KGYOK 1.65 oran kazandırıyor.

Kazakistan 3 Puan Peşinde

Kazakistan cephesinde göreve Magomed Adiev getirildi. EURO 2020 ve 2022 Dünya Kupası Eleme Grubu’nda zayıf halka olmaktan kurtulmayı başaramayan ev sahibi, çareyi teknik adam değişikliğinde aradı. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu’nda 8 maçtan galibiyet çıkarmayı başaramayan Kazakistan, 5 mağlubiyet, 3 beraberlikle sahadan ayrılırken, kalesinde gördüğü 20 gole karşılık, sadece 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Dipten kurtulmayı başaramayan Kazakistan, rotasını UEFA Uluslar Ligi’ne çevirdi. UEFA Uluslar C Ligi 3. Grupta, Azerbaycan, Belarus ve Slovakya ile mücadele edecek olan ev sahibi, ilk maçında Azerbaycan’ı mağlup etmek istiyor.

Azerbaycan Mağlubiyetlere Alıştı

Azerbaycan cephesinde İtalyan teknik adam Giovanni De Biasi dönemi devam ederken, kötü gidişatta tam gaz devam etti. EURO 2020 Elemeleri E Grubu’nda zayıf halka olmaktan kurtulamayan konuk ekip, 8 maçı 1 puanla tamamlamıştı. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri A Grubu’nda ise Sırbistan, Portekiz, İrlanda Cumhuriyeti ve Lüksemburg ile mücadele eden ekip, 8 maçtan 7 mağlubiyet, 1 beraberlik aldı. Kalesinde tam 18 gole engel olamayan Azerbaycan, grupta averaj takımı haline geldi. Maç kazanmakta fazlasıyla zorlanan ve son maçlardaki performanslarıyla güven vermemeye devam eden Azerbaycan Milli takımı, kendisi gibi zor günler geçiren Kazakistan karşısında dahi güven vermiyor.

Kazakistan – Azerbaycan Maç Bilgileri

Kazakistan – Azerbaycan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Istvan Vad. Mücadele Astana Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Kazakistan’ın 11’i Belli mi?

Kazakistan’ın muhtemel kadrosu: Nepogodov, Maliy, Abiken, Marochkin, Suyumbayev, Islamkhan, Shomko, Logvinenko, Shchetkin, Pertsukh, Zainutdinov.

Azerbaycan’ın 11’i Belli mi?

Azerbaycan’ın muhtemel kadrosu: Mahammadaliyev, Medvedev, Qarayev, Hüseynov, Salahli, Bayramov, Makhmudov, İbrahimli, Haghverdi, Ozobic, Ghorbani.

İddaa Tahmini

Kazakistan Milli takımı, son 2 turnuvada kötü performanslar sergilese de, UEFA Uluslar Ligi sahnesine iyi bir başlangıç yapacak ve evinde Azerbaycan’ı mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.25

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.65

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Kazakistan gruba galibiyetle başladı. Azerbaycan engelini zorlanmadan geçen ev sahibine galibiyeti getiren goller 50 ve 60. dakikada Abat Aymbetov’dan geldi. Kazananları tebrik ederiz.