Avusturya Danimarka İddaa Tahmini 06.06.2022

UEFA Uluslar A Ligi 1. Gruba galibiyetle başlayan Avusturya ve Danimarka, 6 Haziran Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 21:45’te karşı karşıya gelecek. 2. hafta mücadelesi S Sport ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak.

Bets10, Avusturya galibiyetine 3.00, beraberliğe 3.40, Danimarka galibiyetine ise 2.45 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.10, 2.5 Alt 1.75 oran kazandırıyor.

Avusturya Galibiyetle Başladı

2022 Dünya Kupası hayalleri suya düşen Avusturya’da, Ralf Rangnick dönemi galibiyetle başladı. Ev sahibi UEFA Uluslar A Ligi 1. Grupta geçtiğimiz hafta Hırvatistan ile karşı karşıya gelirken, deplasmandan 3-0’lık net bir galibiyetle dönmeyi başardı. Hem savunma hem de hücum performansı Avusturya cephesinde dikkat çekerken, yeni hocanın etkisini ilk maçtan hissettik. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri F Grubu’nda beraber mücadele ettiği Danimarka ile karşı karşıya gelecek olan ev sahibi, son yıllarda rakibine üstünlük kurmakta zorlanıyor. Gruplarda 2 maçta Danimarka’ya kaybeden Avusturya, yeni hocası Rangnick ile rakibini mağlup etmek istiyor.

Danimarka’dan Harika Geri Dönüş

UEFA Uluslar A Ligi 1. Grupta ilk sınavını son Dünya şampiyonu Fransa karşısında veren Danimarka, Andreas Cornelius’un golleriyle Paris deplasmanında 1-0 geriden gelerek 2-1’lik galibiyete imza attı. Trabzonspor formasıyla harika bir sezon geçiren golcü isim, yükselişin milli formayla devam ettirdi. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri F Grubu’nda 9’da 9 yaparak liderlik ipini göğüsleyen Danimarka, sadece son maçta İskoçya’ya deplasmanda kaybetmiş ve harika bir eleme performansı ortaya koymuştu. Kasper Hjulmand önderliğinde iyi futbolunu UEFA Uluslar Ligi sahnesine taşıyan Danimarka, ilk maçtan aldığı farklı galibiyetle liderlik koltuğuna otururken, bu hafta kendisi gibi ilk maçını kazanan Avusturya ile karşı karşıya gelecek. Son 3 maçında rakibine bariz bir üstünlük kuran Danimarka, Avusturya deplasmanına tekrar galibiyetin favorisi olarak çıkıyor.

Avusturya – Danimarka Maç Bilgileri

Avusturya – Danimarka Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ernst Happel Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Avusturya’nın 11’i Belli mi?

Avusturya’nın muhtemel kadrosu: Heinz Lindner, Andreas Ulmer, Aleksandar Dragovic, Philipp Lienhart, Christpher Trimmel, Marcel Sabitzer, Louis Schaub, Marco Grüll, Nicolas Seiwald, Marko Arnautovic, Florian Grillitsch.

Danimarka’nın 11’i Belli mi?

Danimarka’nın muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Jakim Mahle, Andreas Christensen, Simon Kjaer, Thomas Delaney, Daniel Wass, Jonas Older Wind, Pierre Emile Höjbjerg, Mathies Jensen, Kasper Dolberg, Yussuf Poulsen.

İddaa Tahmini

UEFA Uluslar A Ligi 1. Grupta harika başlangıçlara imza atan Avusturya ve Danimarka, 2. Hafta etkisini sürdürecek ve zorlu mücadelede galibiyete ulaşamasa dahi, 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandırmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, kazanan Danimarka oldu. İki takımda UEFA Uluslar Ligi sahnesinde sergilediği hücum performanslarıyla bizleri yanıltmadı.