Belçika Polonya İddaa Tahmini 08.06.2022

UEFA Uluslar A Ligi 4. Grup 2. Maçında, Belçika ile Polonya kozlarını paylaşacak. Zorlu mücadele saat 21.45’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Belçika ile Polonya takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Belçika galibiyetine 1.66, beraberlik tercihine 4.00, Polonya galibiyetine ise 5.50 verildiğini görüyoruz.

Belçika Reaksiyon Göstermeli

Belçika, gruba puansız başladı. Grubun ilk maçında konuk ettikleri Hollanda’ya 4-1 kaybettiler. Favori olarak gösterildikleri maçta farklı bir mağlubiyet yaşayan Roberto Martinez’in ekibi, grubun 2. maçında ise Polonya’yı konuk edecek. İlk maçlar sonunda grupta son sıraya gerileyen Belçika, bugün Polonya karşısında 3 puan hedefliyor. Hollanda mağlubiyetinin ardından Belçika’nın reaksiyon göstermesi şart. Maç öncesinde Belçika’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Polonya’dan Geri Dönüş

Polonya, grubun ilk maçında konuk ettiği Galler karşısında 3 puan almayı başardı. 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılan Polonya’da moraller yerinde. Maçın bitimine son 20 dakika kala 2 gol bulan Polonya, bu galibiyet ile UEFA Uluslar Ligi’ne 3 puan ile başlamış oldu. İlk maçlar sonunda lider Hollanda’nın ardından 2. sıradalar. Bu hafta ise Polonya’yı çok daha zor bir karşılaşma bekliyor. Belçika deplasmanında puan alabileceklerini düşünmüyorum.

Belçika – Polonya Maç Bilgileri

Belçika – Polonya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Roi Baudouin Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Belçika'nın ilk 11’i Belli mi?

Belçika’nın muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Toby Alderweireld, Joson Denayer, Jan Vertonghen, Timothy Castagne, Axel Witsel, Tielemans, Kevin De Bruyne, Yannick Carrasco, Thorgan Hazard, Romelu Lukaku

Polonya'nın ilk 11’i Belli mi?

Polonya’nın muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Matty Cash, Tomasz Kedziora, Jan Bednarek, Tymoteusz Puchacz, Pawel Dawidowicz, Karol Linetty, Mateusz Klich, Jakub Moder, Arkadiusz Milik, Robert Lewandowski

İddaa Tahmini

Belçika, maçın favorisi. Hollanda karşısında hiç iyi bir sınav vermediler ama bu kez Polonya karşısında hata yapmazlar. Belçika’dan 3 puan bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.50

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.66

Maç Sonucu: 6-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Belçika, gol olup yağdı. Polonya karşısında 6-1 kazandılar ve grupta ilk galibiyetini aldılar.