İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 14.06.2022

14 Haziran Salı akşamı UEFA Uluslar Ligi kapsamında sahne alacak mücadeleleri kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Almanya – İtalya: 2.5 ÜST, 1.72 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; Almanya ile İtalya‘nın, 14 Haziran Salı günü vereceği 3 puan mücadelesi S Sport ekranlarından naklen yayınlanacak. Türkiye saati ile 21:45‘te start alacak UEFA Uluslar A Ligi 3. Grup mücadelesine Borussia-Park Stadı ev sahipliği yapacak. UEFA Uluslar Ligi serüvenine puan kaybıyla başlayan Almanya, puan kayıplarına 3. haftada da devam etti. Hansi Flick ve öğrencileri, ilk maçta İngiltere ile 1-1 berabere kalırken, ardından İtalya ve Macaristan karşısında 1-1’lik beraberliklere razı geldi. Son olarak Macaristan karşısında erken bir golle geriye düşen Almanya, kısa sürede beraberlik golünü bulsa da, kalan 80 dakikada eşitlik bozulmadı. Hansi Flick göreve geldikten sonra 10 maçtan namağlup çıkmayı başaran Panzerler, üst üste 7 galibiyetle 2022 Dünya Kupası biletini cebine koyarken, UEFA Uluslar Ligi’nde ise henüz galibiyetle tanışmadı. Deplasmanda berabere kaldığı İtalya’ya sahasında konuk edecek olan Almanya, ilk galibiyetini almak istiyor. Tam 10 haftadır rakip fileleri havalandıran ev sahibi, toplamda 34 kez fileleri havalandırmayı başardı. 1958 yılından itibaren Dünya Kupası’na gitmeyi başaran İtalya cephesinde, büyük şok 2018 yılında yaşanırken, son Dünya Kupası’nı kaçıran İtalya, göreve Mancini’yi getirdi. Hoca değişikliğini meyvelerini EURO 2020 şampiyonluğuyla toplayan konuk ekip, 2022 Dünya Kupası’nda bir şok daha yaşadı ve üst üste 2. kez Dünya Kupası’na gidemedi. EURO 2020 şampiyonluğuyla neler yapabileceğini ispatlayan İtalya, UEFA Uluslar Ligi serüvenine ise ii bir başlangıç yaptı. 3 maçtan 5 puan toplayarak liderlik koltuğunda oturan konuk ekip, bu hafta ilk maçta 1-1 berabere kaldığı Almanya ile deplasmanda karşılaşacak. Mancini ve öğrencileri namağlup performansını sürdürmek istiyor. İki takımında UEFA Uluslar Ligi’nde bileği bükülmedi. Almanya ve İtalya, namağlup seriyi sürdürmek isterken, dev maçta golcüleriyle zorlanmadan skora katkı yapacak ve mücadelenin 90 dakikasında 2.5 gol barajı aşılacaktır.

İngiltere – Macaristan: H1, 1.65 (iddaa) – 1.88 (Bets10) ; UEFA Uluslar A Ligi 3. Grup kapsamında, İngiltere ile Macaristan kozlarını paylaşacak. 14 Haziran Salı günü fikstüründe yer alan mücadele, Türkiye saati ile 21:45’te başlarken, S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. İngiltere, UEFA Uluslar Ligi’nde 3 haftayı geride bırakırken, henüz maç kazanamadı. Gareth Southgate ve öğrencileri, EURO 2020 şampiyonluğunu finalde İtalya’ya kaybettikten sonra, 2022 Dünya Kupası biletini I Grubu’nda namağlup bir performans sergileyerek almış ve güven tazelemişti. UEFA Uluslar A Ligi 3. Grupta ilk maçına Macaristan deplasmanında çıkan ev sahibi, 10 maçlık yenilmezlik serisini 1-0’lık mağlubiyetle kaybederken, sonraki 2 haftada İtalya ve Almanya ile berabere kaldı. Yenilmezlik serisine son veren Macaristan’ı sahasında konuk edecek olan İngiltere, 3 haftadır rakiplerine üstünlük kurmayı başaramasa da, EURO 2020 ve 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemelerinde sergilediği performanslarla güven vermeye devam ediyor. UEFA Uluslar A Ligi 3. Grupta geçtiğimiz hafta Almanya karşısına çıkan Macaristan, henüz 6. dakikada Zsolt Nagy ile 1-0 öne geçmeyi başarırken, üstünlüğünü sadece 3 dakika koruyabildi ve mücadele 1-1’lik beraberlikle sona erdi. 2022 Dünya Kupası için yeterli olamayan Macaristan, UEFA Uluslar Ligi’nde ise 3 haftadan 4 puan topladı ve lider İtalya’nın 1 puan gerisinde, 2. sırada yer aldı. İlk hafta tam 10 maçtır kaybetmeyen İngiltere’yi mağlup ederek büyük bir sürprize imza atan Macaristan, grupta tek galibiyetini aldığı rakibiyle bu hafta deplasmanda karşı karşıya gelecek. Marco Rossi ve öğrencileri bir kez daha İngiltere karşısında sürpriz yapmak istiyor. Macaristan ilk 3 haftada kolay lokma olmadığını ispatladı. UEFA Uluslar Ligi’ne istediği başlangıcı yapamayan İngiltere, 13 maçta tek mağlup olduğu takım Macaristan karşısında ilk galibiyetini alacak ve iç sahada farklı skorla 3 puana uzanacaktır.

Bosna Hersek – Finlandiya: MS 1, 1.81 (iddaa) – 2.05 (Bets10) ; Bosna Hersek ile Finlandiya, 14 Haziran Salı akşamı karşı karşıya gelecek. UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup mücadelesi Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak. Mücadeleye Bilino Polje Stadı ev sahipliği yapacak. 2022 Dünya Kupası şansını Avrupa Elemeleri D Grubu’nda son 2 haftada kaybeden Bosna Hersek, UEFA Uluslar Ligi’ne büyük bir hayal kırıklığıyla başlarken, B Ligi 3. Grupta hiç maç kaybetmedi. Ivaylo Petev ve öğrencileri 3 maçtan 5 puan toplarken, Finlandiya, Karadağ ve Romanya’yı gerisinde bırakarak, liderlik koltuğuna oturdu. 3 maçta da rakip fileleri havalandırmayı başaran ev sahibi, Romanya’yı iç sahada mağlup ederken, deplasmanda Finlandiya ve Karadağ ile berabere kaldı. Liderlik koltuğunu korumak isteyen Bosna Hersek, hem savunma hem de hücum performansıyla UEFA Uluslar Ligi’nde güven vermeye devam ediyor. UEFA Uluslar Ligi serüvenine iyi bir başlangıç yapan Finlandiya, ilk mağlubiyetini 3. hafta en alt sıradaki Romanya karşısında aldı. İlk hafta Bosna Hersek ile 1-1 berabere kalan konuk ekip, rakibi karşısında üstünlüğünü korumayı başaramamıştı. İlk galibiyetini ise Karadağ karşısında 2-0’lık skorla alan Finlandiya, geçtiğimiz hafta ilk mağlubiyetini alarak düşüşe geçti. Grubun en zayıf halkasına kaybeden konuk ekip, 2022 Dünya Kupası hayallerine veda ettikten sonra, UEFA Uluslar Ligi’ne iyi bir başlangıç yapsa da, kısa sürede tekrar puan kayıplarına geri döndü. İlk maçta Bosna Hersek’i iç saha avantajına rağmen mağlup edemeyen Finlandiya, deplasmanda güven vermekten çok uzakta. Namağlup lider Bosna Hersek, deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Finlandiya’yı iç sahada mağlup etmeyi başaracak ve zirvedeki yerini koruyacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 5.13

Bets10 Bahis Oranı: 38.54