Derry City Drogheda United İddaa Tahmini 17.06.2022

İrlanda Premier Lig’de heyecan sürüyor. Derry City iç sahada, Drogheda United’ı ağırlayacak. Karşılaşma saat 21.45’de başlayacak ve nesine.com sitesinden yayınlanacak.

Derry City ile Drogheda United zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Derry City galibiyetinin 1.28, beraberlik tercihinin 5.50, Drogheda United galibiyetinin ise 10.00 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Derry City Kazanmak Zorunda

Derry City’de galibiyet hasreti devam ediyor. İrlanda Premier Lig’de oynadığı son maçta Finn Harps’ı konuk eden Devlan Devine’ın ekibi, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Rakibi karşısında 2 puan bırakan Derry City’de galibiyet hasreti ise 6 maça çıktı. İrlanda Premier Lig’de 33 puanı bulunan Derry City, lider Shamrock’un 9 puan gerisinde. Bu hafta lider Shamrock ile 2. sırada yer alan Dundalk karşı karşıya gelecek ve Derry City’nin haftayı 3 puan ile kapatması şart.

Drogheda United Çıkışa Geçti

Drogheda United, İrlanda Premier Lig’de 3 maçtır kaybetmiyor. Finn Harps ve Shamrock galibiyetleri ile dikkat çeken Pete Mahon’un ekibi, Bohemians deplasmanından ise 1-1’lik beraberlik ile döndü. İrlanda Premier Lig’de oynadığı son 3 maçta 7 puan toplayan Drogheda United, kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Play out hattındaki Finn Harps’ın 9, son sıradaki UCD’nin ise 11 puan üzerine çıktılar. Bu hafta konuk olacakları Derry City deplasmanında da sürpriz arayacaklar.

Derry City – Drogheda United Maç Bilgileri

Derry City – Drogheda United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de nesine.com sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele The Brandywell Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Derry City'nin ilk 11’i Belli mi?

Derry City’nin muhtemel kadrosu: Cameron McJannett, Brian Philip Maher, Eoin Toal, Shane McEleney, Cameron Dummigan, Danny Lafferty, Joe Thomson, William Patching, Jamie McGonigle, James Akintunde, Ronan Boyce

Drogheda United'ın ilk 11’i Belli mi?

Drogheda United’ın muhtemel kadrosu: Sam Long, Sean Roughan, Keith Cowan, Dane Massey, Gary Deegan, Chris Lyons, James Clarke, Darragh Nugent, George Poynton, Dayle Rooney, A. Quinn

İddaa Tahmini

Drogheda United, son 3 maçta 7 puan topladı ama karşılarında galibiyete aç bir Derry City var. Derry City, 6 maçtır kazanamıyor ve düşüşteler. Bu hafta toparlanmalarını bekliyorum. Drogheda United karşısında 3 puanı alırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.12

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.28

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Drogheda United, yenilmezlik serisini devam ettirdi. Konuk oldukları Derry City deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler.