Tromsö Haugesund Bahis Tahmini 19.06.2022

Tromsö evinde Haugesund‘u konuk edecek. Norveç Eliteserien Ligi mücadelesi, 19 Haziran Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:00’da başlarken, nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Alfheim Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Rexbet, Tromsö kazanır seçeneğine 1.70, beraberliğe 4.00, Haugesund kazanır seçeneğine ise 5.00 oran belirlemiş durumda.

Tromsö Alt Sıralardan Kurtulamadı

Norveç Eliteserien Ligi’nde ilk 9 haftayı 2 galibiyet, 5 beraberlik, 2 mağlubiyetle geçiren Tromsö, ligin en az maç kaybeden takımları arasında yer alsa da, üst üste beraberliklerle yaşanan puan kayıplarının ardından, alt sıralardan kurtulamadı. Son 3 haftayı beraberliklerle geçiren Tromsö, son 5 haftadan ise 4 beraberlik, 1 galibiyet aldı. Bu sezon etkili hücum performansıyla rakiplerine kolay galibiyet şansı vermeyen Tromsö, savunmadaki hatalarla galibiyeti kaçırıyor. Bu hafta Play Out hattındaki Haugesund ile karşılaşacak olan Simo Valakari’nin öğrencileri, kaybetmesi halinde rakibine geçilecek ve düşme hattına bir adım daha yaklaşacak.

Haugesund Play Out Hattında

Norveç Eliteserien Ligi’nde ilk 10 haftayı 8 puanla kapatan Haugesund, Play Out hattından kurtulamadı. 10 maçtan sadece 2 galibiyet çıkaran konuk ekip, milli ara öncesi Rosenborg ve Aalesund karşısında öne geçmeyi başarsa da, üstünlüğünü koruyamadı ve üst üste beraberliklerle sahadan ayrıldı. Kalesinde tam 21 gole engel olamayan Haugesund, ligin en zayıf savunma performansına sahip. Kalesini bir türlü gole kapatmayı başaramayan Haugesund, lige üst üste 5 mağlubiyetle başlarken, son 5 haftadan ise 2 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı. Konuk ekip son haftalarda daha iyi performanslar sergilemeye başlasa da, savunmada devam eden zafiyetlerle galibiyet adına güven vermemeye devam etti.

Tromsö – Haugesund Maç Bilgileri

Tromsö – Haugesund Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 19:00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alfheim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Tromsö takımında Oskar Opsahl sakat. Haugesund cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Tromsö’nün 11’i Belli mi?

Tromsö’nün muhtemel kadrosu: Jakob Haugaard, Jostein Gundersen, Vesterlund Nielsen, Øyvann, Lasse Nilsen, Christophe Psyche, August Mikkelsen, Sakarias Opsahl, Moses Ebiye, Ruben Jenssen, Eric Kitolano.

Haugesund’un 11’i Belli mi?

Haugesund’un muhtemel kadrosu: Egil Selvik, Baertelsen, Nikolas Walstad, Soren Reese, Christos Zafeiris, MadsSande, Peter Therkildsen, Alioune Ndour, Ulrik Fredriksen, Söderlund, Kevin Krygard.

İddaa Tahmini

Tromsö cephesinde tehlike devam ederken, milli ara dönüşü sahasında Play Out hattındaki Haugesund’u konuk edecek olan ekip, sahasında kazanarak rahat bir nefes alacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.44

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.70

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Golsüz beraberlikle geçilen ilk yarının ardından, Haugesund üstünlüğü Alioune Ndour ile bulurken, ev sahibi Tromsö dakikalar 89’u gösterdiğinde Lasse Nilsen’in golüyle beraberliği yakaladı ve mağlubiyetten zor kurtuldu.