Haugesund Viking İddaa Tahmini 25.06.2022

25 Haziran Cumartesi akşamı Norveç Eliteserien Ligi kapsamında, Haugesund ile Viking karşı karşıya gelecek. nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak.

Bets10, Haugesund galibiyetine 3.50, beraberliğe 4.00, Viking galibiyetine ise 1.98 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.58, 2.5 Alt 2.40 oran kazandırıyor.

Haugesund Play Out Hattında

Haugesund, Norveç Eliteserien Ligi’nin son haftasında Tromsö deplasmanına konuk olurken, bir kez daha üstünlüğünü koruyamadı. Son 3 haftadan 3 beraberlik alan ev sahibi, 3 maçtan da 1’er puanla ayrılırken, 2 maçta yakaladığı üstünlükleri koruyamadı. Son 3 hafta Rosenborg, Aalesund ve Tromsö ile berabere kalan Haugesund, 11 hafta sonunda ise sadece 2 maçtan galibiyetle ayrıldı. Son haftaları puan kayıplarıyla geçiren ve Play Out hattından kurtulmayı başaramayan ev sahibi, kalesinde gördüğü 22 golle ligin en zayıf savunma performanslarından birini ortaya koydu. Jostein Grindhaug yönetiminde galibiyet adına fazlasıyla zorlanan Haugesund, sezonun ilk yarısı deplasmanda 5-1 kaybettiği Viking ile iç sahada karşılaşacak.

Viking Galibiyet Peşinde

Konuk ekip Viking son haftalarda düşüşe geçti. Norveç Eliteserien Ligi’nde sezonun ilk yarısı 5-1 mağlup ettiği Haugesund ile karşılaşacak olan Viking, son 2 haftayı Stromsgodset ve Sandefjord mağlubiyetleriyle geçirdi. 7 haftalık yenilmezlik serisinin sona ermesiyle birlikte düşüşe geçen konuk ekip, ilk 10 haftadan sadece 1 mağlubiyet alırken, son 2 haftadan üst üste mağlubiyetler aldı. 21 puanla 3. sırada yer alan Viking’in, lider ile arasında 6 puan fark bulunuyor. 12 maçta 22 gol atmayı başaran konuk ekipte, Veton Berisha 8 golle takımın en golcü ismi. Skor üretmekte zorlanmayan Viking, son 2 hafta savunmada önemli hatalara imza attı. Zirveden uzaklaşmak istemeyen Bjarne Berntsen’in öğrencileri, Haugesund karşısında bir kez daha galip gelmek istiyor.

Haugesund – Viking Maç Bilgileri

Haugesund – Viking Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Haugesund Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Haugesund cephesinde önemli bir eksik bulunmuyor. Viking cephesinde ise Sondre Auklend ve Zlatko Tripic’in sakatlıkları devam ediyor.

Haugesund’un 11’i Belli mi?

Haugesund’un muhtemel kadrosu: Egil Selvik, Baertelsen, Nikolas Walstad, Soren Reese, Christos Zafeiris, MadsSande, Peter Therkildsen, Alioune Ndour, Ulrik Fredriksen, Söderlund, Kevin Krygard.

Viking’in 11’i Belli mi?

Viking’in muhtemel kadrosu: Patrik Gunnarsson, Vevatne, Bjorshol, David Brekalo, Markus Solbakken, Pattynama, Stensness, Samuel Fridjonsson, Kevin Kabran, Veton Berisha, Sebastian Sebulonsen.

İddaa Tahmini

Liderin en yakın takipçileri arasında yer alan Viking, 2 haftadır devam eden puan kayıplarına, sezonun ilk yarısında mağlup ettiği Haugesund karşısında son vermeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.70

Best10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Viking 10 kişiyle deplasmanda üstünlüğünü koruyamadı. Haugesund 12. dakikadan itibaren 10 kişi kalan rakibi karşısında 2-1 geriden gelerek 4 golle kazanırken, Viking ise üst sıra savaşında önemli bir darbe aldı.