Molde Tromsö İddaa Tahmini 10.07.2022

Norveç Eliteserien Ligi‘nde liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden Molde, 10 Temmuz Pazar akşamı sahasında Tromsö‘yü konuk edecek. nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak maçın başlama saati 19:00.

Rexbet, Molde galibiyetine 1.60, beraberliğe 4.75, Tromsö galibiyetine ise 5.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.60, 2.5 Alt 2.35 oran kazandırıyor.

Molde 8 Maçtır Kaybetmiyor

Norveç Eliteserien Ligi’nde lider Lilleström’ün en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden Molde, son 8 haftada namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. 6’da 6 yaparak harika bir seri elde eden ev sahibi, son 2 haftada HamKam ve Jerv ile berabere kaldı. Düşme hattındaki rakipleri karşısında kritik puan kayıpları yaşayan Molde, bu hafta sahasında Tromsö ile karşı karşıya gelecek. Lider ile arasında sadece 3 puan fark bulunan ev sahibi, 2 haftadır galibiyete ulaşmayı başaramasa da, son haftalarda ligin en formda takımları arasında yer alıyor. 8 maçtır kaybetmeyen Molde, seriyi galibiyetle sürdürmek istiyor.

Tromsö Maç Kazanmakta Zorlanıyor

Norveç Eliteserien Ligi’nde son 5 haftadan beraberliklerle ayrılan Tromsö, henüz deplasmanda maç kazanmayı başaramazken, bu hafta liderin en yakın takipçisi Molde karşısına deplasmanda çıkacak. Son 7 haftadan namağlup ayrılan konuk ekip, 1 galibiyet, 6 beraberliğe imza atarken, alt sıralara geriledi. 11 hafta sonunda ise sadece 2 kez kazanan ekip, 2 kez de mağlup oldu. Ligin en fazla beraberliği bulunan takımı Tromsö olurken, Simo Valakari ve öğrencileri maç kazanmakta fazlasıyla zorlanıyor. Kalesinde 18 gole engel olmayı başaramayan ekip, rakip filelere ise 15 gol gönderdi.

Molde – Tromsö Maç Bilgileri

Molde – Tromsö Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 19:00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Aker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Molde’de bu hafta Eirik Andersen ve Ola Brynhildsen’in sakatlıkları devam ediyor. Tromsö cephesinde ise Oskar Opsahl’ın sakatlığı bulunuyor.

Molde’nin 11’i Belli mi?

Molde’nin muhtemel kadrosu: Jacob Karlstrom, Emil Breivik, Martin Linnes, Martin Bjornbak, Andreas Kaasa, Grødem, Kristoffer Haugen, Magnus Eikrem, Benjamin Hansen, Birk Risa, Rafik Zekhnini.

Tromsö’nün 11’i Belli mi?

Tromsö’nün muhtemel kadrosu: Jakob Haugaard, Jostein Gundersen, Vesterlund Nielsen, Øyvann, Lasse Nilsen, Christophe Psyche, August Mikkelsen, Jasse Tuominen, Moses Ebiye, Ruben Jenssen, Eric Kitolano.

İddaa Tahmini

Son 8 haftadan 6 galibiyet, 2 beraberlikle ayrılan ve zirve takibini sürdüren Molde, sahasında konuk edeceği Tromsö karşısında haftayı galibiyetle kapatmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.38

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.60

Maç Sonucu: 5-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Liderin puan kaybettiği haftada Molde hataya yer vermedi ve 5 golle 3 puanı alarak, Norveç Eliteserien Ligi’nin yeni lideri olmayı başardı. Kazananları tebrik ederiz.