Rosenborg Jerv İddaa Tahmini 10.07.2022

Norveç Eliteserien Ligi‘nde heyecan 10 Temmuz Pazar akşamı hız kesmeden devam ederken, Rosenborg evinde Jerv‘i konuk edecek. Türkiye saati ile 19:00’da başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi, nesine.com sitesinden canlı izleyebilirsiniz.

Rexbet, Rosenborg galibiyetine 1.30, beraberliğe 6.00, Jerv galibiyetine ise 10.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.45, 2.5 Alt 2.85 oran kazandırıyor.

Rosenborg İç Sahada Namağlup

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Rosenborg, sahasında düşme hattındaki Jerv’i konuk edecek. Kristainsund karşısında aldığı farklı galibiyetin ardından, geçtiğimiz hafta Viking deplasmanına konuk olan ev sahibi, ilk yarıyı 1-0 önde kapatmayı başarırken, ikinci yarıda üstünlüğünü koruyamadı ve karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. 12 haftalık fikstürde sadece 2 kez deplasmandan mağlup dönen Age Hareide’nin öğrencileri, iç sahada ise 5 maçtan 3 galibiyet, 2 beraberlikle ayrıldı ve namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. Tam 20 gole imza atan Rosenborg, özellikle iç sahada hücum etkisiyle dikkat çekiyor.

Jerv Toparlanmaya Başladı

Jerv cephesinde lige kalma umutları arttı. Konuk ekip yeni yükseldiği Norveç Eliteserien Ligi’ne adapte olmakta zorlanırken, son haftalarda yükselişe geçti. Jerv ilk 10 haftadan sadece 7 puan toplamayı başarırken, son 2 haftadan 4 puan topladı. Haugesund galibiyetinin ardından, geçtiğimiz hafta liderin en yakın takipçisi Molde ile deplasmanda 1-1 berabere kalmayı başaran konuk ekip, Rosenborg deplasmanı öncesinde moral depoladı. Düşme hattından kurtulmayı başaramasa da, düşme hattının üzeriyle puan farkını 1’e indiren Jerv, 6 yıldır yola devam ettiği Arne Sandstö önderliğinde bir kez daha toparlanmayı başardı.

Rosenborg – Jerv Maç Bilgileri

Rosenborg – Jerv Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 19:00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Lerkendal Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rosenborg takımında Adrian Nilsen Pereira ve Markus Henriksen kart cezalısı. Noah Holm ve Tobias Borkeeiet’in ise sakatlıkları devam ediyor. Jerv cephesinde ise Leandro Fernandes’in sakatlığı devam ediyor.

Rosenborg’un 11’i Belli mi?

Rosenborg’un muhtemel kadrosu: Andre Hansen, Dahl Reitan, Renzo Giampaoli, Edvard Tagseth, Samual Rogers, Vecchia Holmquist, Jair Skarsem, Carlo Holse, Pavle Vagic, Christian Saeter, Victor Jensen.

Jerv’in 11’i Belli mi?

Jerv’in muhtemel kadrosu: Oystein Ovretveit, Torje Wichne, Mathias Haarup, Daniel Arrocha, Martin Kolskogen, Alves Furtado, John Norheim, Mathias Wichmann, Erik Brenden, Rodney Antwi, Aral Simsir.

İddaa Tahmini

Ligin en iyi iç saha performanslarından birini sergileyen Rosenborg, düşme hattındaki Jerv karşısında hataya yer vermeyecek ve haftayı iç sahada galibiyetle noktalayacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.53

Rexbet Oranı: H1, Oran 1.80

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, Rosenborg 3 golle kazanırken, Jerv ise deplasmanda 2 gol bulmasına karşın, haftayı puansız kapattı.