Hammarby Göteborg Bahis Tahmini 11.07.2022

İsveç Allsvenskan’da heyecan devam ediyor. Hammarby iç sahada, Göteborg karşısında 3 puan arayacak. Mücadele saat 20.00’de başlayacak ve nesine.com sitesinden takip edilebilecek.

Hammarby ile Göteborg zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Hammarby galibiyetinin 1.64, beraberlik tercihinin 3.95, Göteborg galibiyetinin ise 4.95 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Hammarby Düşüşe Geçti

Hammarby, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Djurgarden deplasmanında puan alamadı. İkinci yarıda yedikleri golle rakibine 1-0 kaybettiler. İsveç Allsvenskan’da son haftalarda puan kayıpları yaşamaya başlayan Marti Cifuentes’in öğrencileri, son 3 maçında da galibiyet çıkartamadı. İsveç Allsvenskan’da oynadıkları son 7 maçta ise sadece 1 galibiyet alabildiklerini belirtelim. Bu hafta Göteborg’u konuk edecek Hammarby’de Edvin Kurtulus ve Loret Sadiku kart cezalısı.

Göteborg’dan Üst Üste Galibiyetler

Göteborg, galibiyet serisini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta Degerfors’u konuk eden Göteborg, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılmıştı. Rahat bir galibiyet elde eden Roland Nilsson’un ekibi, İsveç Allsvenskan’da üst üste 3. galibiyetini aldı ve çıkışını sürdürdü. Puanını 20 yapan Göteborg, lider Hacken ile aradaki puan farkını da 5’e indirdi. Bu hafta konuk olacakları Hammarby deplasmanında da kazanarak, galibiyet serisini devam ettirmek istiyorlar.

Hammarby – Göteborg Maç Bilgileri

Hammarby – Göteborg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tele 2 Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hammarby’de Edvin Kurtulus ve Loret Sadiku kart cezalısı.

Hammarby'nin ilk 11’i Belli mi?

Hammarby’nin muhtemel kadrosu: Oliver Nnonyelu Dovin, Simon Sandberg, Mohanad Jeahze, Mads Fenger, Edvin Kurtulus, Darijan Bojanic, Jeppe Andersen, Mayckel Lahdo, Loret Sadiku, Williot Swedberg, Astrit Seljmani

Göteborg'un ilk 11’i Belli mi?

Göteborg’un muhtemel kadrosu: Warner Hahn, Alexander Jallow, Oscar Wendt, Mats Johan Edward Bangsbo, Carl Johansson, Amir Al Ammari, Gustav Svensson, Kevin Yakob, Oscar Vilhelmsson, Hosam Aiesh, Marcus Berg

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Hammarby 3 maçtır puan kaybediyor. Göteborg ise son 3 maçını kazandı. Hammarby’den bu hafta reaksiyon bekliyorum. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.90

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Hammarby, 3 puanı 3 golle aldı. Göteborg’u 3-0 ile geçtiler. Göteborg’un 3 maçlık galibiyet serisi sona erdi.