Helsingborgs Djurgarden İddaa Tahmini 11.07.2022

İsveç Allsvenskan’da üst üste 9 maçtır kazanamayan Helsingborgs iç sahada, Djurgarden’ı ağırlayacak. Karşılaşma saat 20.00’de start alacak ve nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Helsingborgs ve Djurgarden arasında oynanacak olan karşılaşmanın Mobilbahis oranları şu şekilde verilmiş. Helsingborgs kazanır 5.45, beraberlik 4.15, Djurgarden kazanır ise 1.61 olarak açıklanmış.

Helsingborgs Ligin Dibinde

Helsingborgs, üst üste puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Kalmar ile 1-1 berabere kaldılar ama galibiyet hasretleri yine devam etti. İsveç Allsvenskan’da bu sezon 12 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Olof Mellberg’in ekibi, topladığı 6 puan ile ligin dibine demir atmış durumda. Son dönemde de vasatı aşamayan Helsigborgs, üst üste 9 maçtır da galibiyet alamıyor. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Djurgarden karşısında da işleri çok zor.

Djurgarden 2. Sıraya Yükseldi

Djurgarden, geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Hammarby karşısında kazanmayı başardı. İkinci yarıda buldukları tek golle maçı 1-0 kazanan Kim Bergstrand’ı ekibi, İsveç Allsvenskan’da 2. sıraya yükseldi. Hacken ve AIK Stockholm’un puan kaybettiği haftayı 3 puan ile geçen Djurgarden’da moraller yerinde. Üst üste 3 maçtır da kazanmayı başaran Djurgarden, bu hafta ligin son sırasındaki Helsinborgs’a konuk olacak ve maçın favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Djurgarden’da Elliot Kack’ın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Helsingborgs – Djurgarden Maç Bilgileri

Helsingborgs – Djurgarden Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olympia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Djurgarden’da Elliot Kack’ın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Helsingborgs'un ilk 11’i Belli mi?

Helsingborgs’un muhtemel kadrosu: Anders Lindegaard, Casper Widell, Viljormus Davidsen, Ali Suljic, Ravy Tsouka Dozi, Lucas Lingman, Taha Abdi Ali, Albert Ejupi, Anthony van den Hurk, Rasmus Jönsson, Dennis Olsson

Djurgarden'ın ilk 11’i Belli mi?

Djurgarden’ın muhtemel kadrosu: Jacob Zetterström, Pierre Bengtsson, Piotr Johansson, Hjalmar Ekdal, Haris Radetinac, Hampus Finndell, Isak Hien, Sead Haksabanovic, Magnus Eriksson, Joel Asoro, Victor Edvardsen

İddaa Tahmini

Djurgarden, maçın favorisi. Ligin son sırasındaki Helsingborgs karşısında kazanmalarını bekliyorum. Son 3 maçını kazanan Djurgarden, Helsingborgs karşısında ilk yarıdan işi bitirir. Djurgarden’ın ilk yarıyı önde kapatmasını bekliyorum.

İddaa Oranı: İY 2, Oran 1.64

Bets10 Oranı: İY 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Djurgarden, rahat bir galibiyet aldı. Helsingborgs’u 2-0 mağlup ettiler ve İsveç Allsvenskan’da 2. sıradaki yerini korudular.