UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Hibernians FC Shamrock Bahis Tahmini 12.07.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme turu ilk maçında Hibernians FC evinde, Shamrock karşısında galibiyet arayacak. Mücadele saat 21.00’de start alacak ve nesine. com sitesinden canlı olarak takip edilebilecek.

Hibernians FC ile Shamrock zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Hibernians FC galibiyetinin 4.00, beraberlik tercihinin 3.75, Shamrock galibiyetinin ise 1.80 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Hibernians FC’nin İşi Zor

Hibernians FC, ilk maçtan farklı bir mağlubiyet ile ayrıldı. İrlanda’da konuk oldukları Shamrock’a 3-0 kaybettiler ve tur şansını zora soktular. Maçın büyük bir bölümünü Shamrock üstün oynadı rakibine karşı hiçbir varlık gösteremediler. Jurgen Degabriele’nin yaratıcılığından Shamrock maçında hiç yararlanamadılar diyebiliriz. Bu kez Shamrock’u iç sahada konuk edecek olan Hibernians’ın sürpriz yapma şansı yine zor. Maç öncesinde Hibernians FC’de eksik bulunmuyor.

Shamrock Tur Kapısını Araladı

Shamrock’un ilk maçı kazanması bekleniyordu ve beklenen de oldu. İrlanda’da konuk ettikleri FC Hibernians’ı 3-0 mağlup ettiler ve tur kapısını araladılar. Shamrock’un rövanş maçında 2 farklı mağlup olması halinde bile, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme turuna katılmaya hak kazanacağını belirtelim. İlk maçta baştan sona üstün bir performans göstererek net bir galibiyet alan Stephen Bradley’in ekibi, Malta’da oynanancak maçta da net favori olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Shamrock’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Hibernians FC – Shamrock Maç Bilgileri

Hibernians FC – Shamrock Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 21.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tallaght Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Hibernians FC'nin ilk 11’i Belli mi?

Hibernians FC’nin muhtemel kadrosu: Calleja Cremona, Leandro Almeida, Ferdinando Apap, Zachary Grech, Andrei Agius, Jake Grech, Ali Diakite, Gabriel Izquier Artilles, Dunstan Vella, Thaylor Lubanzadio, Jurgen Degabriele

Shamrock'un ilk 11’i Belli mi?

Shamrock’un muhtemel kadrosu: Alan Mannus, Sean Gannon, Sean Hoare, Barry, Richard Towell, Roberto Lopes, Dylan Watts, Daniel Mandriu, Rory Gaffney, Andy Lyons, Jack Bryne

İddaa Tahmini

Hibernian FC, ilk maçta etkisiz bir performans göstermişti. Rakibine 3-0 kaybettiler. Shamrock, yine kazanır ve tur atlayan taraf olur.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.49

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.80

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadele golsüz sona erdi. İlk maçı kazanan Shamrock, adını bir üst tura yazdıran taraf oldu.