UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

KF Tirana Dudelange Bahis Tahmini 12.07.2022

İddaa fikstüründe 12 Temmuz Salı akşamı yer alan UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu rövanş maçında, KF Tirana ile Dudelange karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 21:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadele, nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Bets10, KF Tirana galibiyetine 1.85, beraberliğe 3.40, Dudelange galibiyetine ise 4.33 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.05, KGYOK 1.72 oran kazandırıyor.

KF Tirana Etkisiz Kaldı

Yeni sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi’nde açan Arnavutluk temsilcisi KF Tirana, 1. Eleme Turu’nun ilk maçında Dudelange deplasmanına konuk olurken, 10 kişi rakibine 1-0’lık skorla yenildi. KF Tirana 54. Dakikada 10 kişi kalan rakibi karşısında büyük bir fırsat yakalarken, hem fırsatı değerlendiremedi hem de 14 dakika sonra Vesel Limaj’ın gördüğü kırmızı kartla birlikte 10 kişi kaldı. Yeni sezona etkisiz başlayan ev sahibi, mağlubiyetin sinyallerini hazırlık maçında vermişti. Fenerbahçe’ye 4-0’lık skorla yenilen ve Sarı Lacivertliler karşısında hiçbir varlık gösteremeyen KF Tirana, aynı etkisiz futbolu Şampiyonlar Ligi sahnesine taşıdı. Ev sahibi bu hafta Dudelange karşısında kazanmak zorunda.

Dudelange’ye Beraberlik Yetiyor

Yeni sezon öncesi savunma hattını güçlendiren Dudelange, Lüksemburg Ligi’nin son şampiyonu olarak Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nda FK Tirana karşısına çıkarken, 36 dakika boyunca 10 kişi oynadığı mücadeleyi gol yemeden kazandı ve tur kapsını araladı. Rakibine savunmada geçit vermeyen konuk ekip, 10 kişi mücadeleye devam ederken Hassan ile galibiyet golünü buldu. Takıma yeni katılan ve ilk 11’de forma şansı bulan Manuel da Costa ile Aldin Skenderovic ilk maçlarında iyi performanslarıyla galibiyette kilit rol oynadı. Deplasmana büyük bir avantajla çıkacak olan Dudelange’nin, tur için iyi savunma performansını sürdürmesi gerekiyor. Fangueiro ve öğrencileri yeni sezonun ilk maçında neler yapabileceğini ispatladı.

KF Tirana – Dudelange Maç Bilgileri

KF Tirana – Dudelange Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 21:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Selman Stermasi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

KF Tirana’nın 11’i Belli mi?

KF Tirana’nın muhtemel kadrosu: Visar Bekaj, Filip Najdovski, Jocelin Behiratche, Marsel Ismajlgeci, Kristijan Tosevski, Ardit Toli, Ennur Totre, Aldi Gjumsi, Redon Xhixha, Taulant Seferi, Vesel Limaj.

Dudelange’nin 11’i Belli mi?

Dudelange’nin muhtemel kadrosu: Lucas Fox, Manuel da Costa, Jules Diouf, Mehdi Kirch, Charles Morren, Ian Fialho Santos, Abdoul Kabore, Filip Bojic, Samir Hadji, Edis Agovic, Eliot Gashi.

İddaa Tahmini

Turun ilk maçında birbirlerine üstünlük kurmakta zorlanan iki takımda, sezonun ilk maçına çıktı. KF Tirana bu hafta iç saha avantajını iyi değerlendirecek ve sahasında galibiyete uzanacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.62

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam eden taraf Dudelange oldu. Konuk ekip iç sahada aldığı 1-0’lık galibiyetin ardından, deplasmandan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı ve üst tura yükseldi.