UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Lincoln Red Shkupi Bahis Tahmini 12.07.2022

Lincoln Red evinde Shkupi‘yi konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu rövanş mücadelesi, Türkiye saati ile 19:00’da start alırken, mücadeleye Victoria Stadı ev sahipliği yapacak.

Rexbet, Lincoln Red galibiyetine 3.00, beraberliğe 3.40, Shkupi galibiyetine ise 2.25 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.90, 2.5 Alt 1.83 oran kazandırıyor.

Lincoln Red Sürpriz Peşinde

Lincoln Red cephesinde yapılan transfer hamleleri, Şampiyonlar Ligi’nde başarıyı getirmedi. Cebelitarık Ligi’nin son şampiyonu yeni sezonda 8 isimle yollarını ayırırken, 5 yeni transfere imza attı. Raul Perez ve ekibi yeni sezonun ilk maçına UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nda çıkarken, konuk olduğu Shkupi deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle döndü. Rövanşta en az 3 farklı galibiyete ihtiyacı olan Lincoln Red cephesinde, maç eksiği turun ilk ayağında fazlasıyla hissedilirken, ev sahibi özellikle savunma performansıyla sınıfta kaldı. İlk maçta Shkupi’ye karşı hem savunma hem de hücum hattında etkisiz kalan Lincoln Red’in, rövanştan galibiyet çıkarmasını zor görüyorum.

Shkupi Rahat Kazandı

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nda mücadele eden Shkupi, geçtiğimiz sezon Kuzey Makedonya 1. Ligi’nde şampiyonluğunu ilan etti. Tarihinde ilk kez şampiyonluk yaşan konuk ekip, devler sahnesine harika bir başlangıç yaptı. Lincoln Red karşısında ilk maçı iç sahada 3-0’lık skorla kazanan Goce Sedloski’nin öğrencileri, 34 dakika boyunca 10 kişi mücadele etmesine karşın, rakibine göz açtırmadı. Tur kapısın aralayan Kuzey Makedonya temsilcisi, sezona harika bir başlangıç yaptı. Hazırlık maçlarıyla birlikte golleriyle öne çıkan Pazar Adetunji, Lincoln Red karşısında gollerine devam etti ve harika galibiyette kilit rol oynadı. Shkupi rövaşa büyük bir avantajla çıkacak.

Lincoln Red – Shkupi Maç Bilgileri

Lincoln Red – Shkupi Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 19:00’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Victoria Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Lincoln Red’in ilk 11’i Belli mi?

Lincoln Red’in muhtemel kadrosu: Nauzet García, Nano, Kian Ronan, Roy Chipolina, Bernardo Lopes, Graeme Torrilla, Rosa, Walker, Kike Gomez, Valarino, Anon.

Shkupi’nin ilk 11’i Belli mi?

Shkupi’nin muhtemel kadrosu: Kristijan Naumovski, Gagi Margvelashvili, Faustin Senghor, Angelce Timovski, Mario Richkov, Kristijan Ackovski, Queven, Freddy Álvarez, Walid Hamidi, Anid Abazi, Sunday Adetunji.

İddaa Tahmini

3 gol ve net bir galibiyetle tur kapısını aralayan Shkupi, aynı etkiyi Cebelitarık deplasmanında gösterecek ve deplasmanda rakibini bir kez daha mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.91

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.25

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Lincol Red sahasında Garcia Pena ve Lee Casciaro’nun golleriyle kazanırken, ilk maçı 3-0’lık galibiyetle tamamlayan Shkupi, rövanştan 2-0’lık mağlubiyetle ayrılsa da, üst tur biletini cebine koymayı başardı.