UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Riga FC Derry City İddaa Tahmini 14.07.2022

UEFA Konferans Ligi 1. Eleme turu heyecanı devam ediyor. Derry City deplasmanda Riga FC’ye konuk olacak. Zorlu karşılaşma saat 20.00’de start alacak ve nesine.com sitesinden canlı olarak takip edilebilecek.

Riga FC ile Derry City zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Riga FC galibiyetinin 1.72, beraberlik tercihinin 3.40, Derry City galibiyetinin ise 5.00 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Riga FC Tur Kapısını Araladı

Riga FC, ilk maçtan önemli bir galibiyet ile ayrıldı. Derry City deplasmanında 2-0 kazanarak tur kapısını araladı. Gabriel Ramos ve Oleksandr Filippov’un golleriyle kazanan Sandro Perkovic’in ekibi, büyük bir ihtimalle 2. eleme turuna çıkmayı başaracak. Konferans Ligi’nden elenmeleri için Derry City’e 3 farklı kaybetmeleri gerekiyor. Letonya Virsliga’da da şampiyonluk umutlarını sürdüren Riga FC, lider Valmiera’nın 12 puan gerisinde 3. sırada yer alıyor. Derry City maçı öncesinde Riga FC’de önemli bir eksik yok.

Derry City Varlık Gösteremedi

Derry City, ilk maçta varlık gösteremedi. İç sahada konuk ettikleri Riga FC’ye 2-0 kaybederek tur şansını zora soktular. Letonya ekibi Riga FC’ye karşı 2. yarıda da 10 kişi kalınca, işler daha da zora girdi ve Filippov’un golüyle umutlar iyice azaldı. Derry City’nin turu geçebilmesi için en az 3 farklı galip gelmesi gerekiyor. Bu da son derece zor bir ihtimal diyebiliriz. Riga FC maçı öncesinde Derry City’de Matthew Smith, kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Riga FC – Derry City Maç Bilgileri

Riga FC – Derry City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de nesine.com sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele The Riga Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Derry City’de Matthew Smith, kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Riga FC'nin ilk 11’i Belli mi?

Riga FC’nin muhtemel kadrosu: Nils Purins, Doug Bergqvist, Glody Muzinga, Thanos Petsos, Gabriel Ramos, Raivis Jurkovskis, Yuri Kendysh, Mikael Soisalo, Brice Tutu, Vladimirs Kamess, B. Musah

Derry City'nin ilk 11’i Belli mi?

Derry City’nin muhtemel kadrosu: Cameron McJannett, Brian Philip Maher, Eoin Toal, Shane McEleney, Cameron Dummigan, Danny Lafferty, Joe Thomson, William Patching, Jamie McGonigle, James Akintunde, Ronan Boyce

İddaa Tahmini

Derry City, ilk maçta etkisiz kaldı. İç sahada 2-0 kaybettiler ve tur şansını zora soktular. Riga FC, rövanş maçının da favorisi. İlk maçta rahat bir galibiyet aldılar. Rövanş maçında da Riga FC’den galibiyet bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.52

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.72

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Riga FC, evinde hata yapmadı. Derry City karşısında 2-0 kazanarak turu geçmeyi başardılar.