UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Partizani Tirana Saburtalo Bahis Tahmini 14.07.2022

Partizani Tirana ile Saburtalo, 14 Temmuz Perşembe akşamı kozlarını paylaşacak. nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak olan UEFA Konferans Ligi 1. Eleme Turu rövanş mücadelesinin saat 21:00’de başlayacağını belirtelim.

Rexbet, Partizani Tirana galibiyetine 2.20, beraberliğe 3.20, Saburtalo galibiyetine ise 3.20 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.95, KGYOK 1.80 oran kazandırıyor.

Partizani Tirana Tek Golle Kazandı

Partizani Tirana yeni sezonun ilk maçında Saburtalo’yu deplasmanda 1-0 mağlup etti. UEFA Konferans Ligi sahnesinde sezonu açan Arnavutluk temsilcisi, 1. Eleme Turu’nun ilk maçını deplasmanda kazanarak, tur kapsını araladı. Ev sahibi yeni sezonun ilk maçında 3 yeni transferine kadroda forma şansı verirken, Bruno Telushi, Edison Ndrec, Matej Cvetanoski ve David Atanasovski iyi performanslarıyla dikkat çekti. Sahasında tur bileti için beraberliğin  yeterli olduğu ev sahibi, ilk maçta savunma başarısıyla takdir toplarken, rakibine geçit vermedi. Galibiyet golünü ise 47. dakikada Tedi Cara ile bulan Partizani Tirana, tur biletine çok yakın.

Saburtalo Evinde Kaybetti

Gürcistan temsilcisi Saburtalo, UEFA Konferans Ligi’nde yoluna devam etmek için Arnavutluk deplasmanında kazanmak zorunda. UEFA Konferans Ligi 1. Eleme Turu’nun ilk maçını iç sahada 1-0’lık Partizani Tirana mağlubiyetiyle geçiren konuk ekip, sezona yeni başlayan rakibi karşısında etkisiz kaldı. Pozisyon üretmekte zorlanan ve savunma kilidini bir türlü açmayı başaramayan Lasha Nozadze’nin öğrencileri, Gürcistan Erovnuli Liga’da son 3 haftayı 2 galibiyet, 1 beraberlikle namağlup geçirerek yükselişe geçerken, Konferans Ligi’nde aynı etkiyi gösteremedi. Deplasmanda kazanmaktan başka çaresi olmayan Saburtalo, ilk maçta ortaya koyduğu etkisiz hücum performansıyla galibiyet adına güven vermedi.

Partizani Tirana – Saburtalo Maç Bilgileri

Partizani Tirana – Saburtalo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 19:00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Selman Stermasi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Partizani Tirana’nın 11’i Belli mi?

Partizani Tirana’nın muhtemel kadrosu: Alban Hoxha, Eneo Bitri, Eljon Sota, Andi Hadroj, David Atanaskoski, Aristóteles Romero, Valentino Murataj, Maguette Gueye, Engjell Hoti, Xhuliano Skuka, Ermir Spahiu.

Saburtalo’nun 11’i Belli mi?

Saburtalo’nun muhtemel kadrosu: Tornike Megrelishvili, Jgerenaia, Levan Kakubava, Gia Chaduneli, Giorgi Latsabidze, Bakar Kardava, Levan Nonikashvili, Mioc, Giorgi Guliashvili, Irakli Sikharulidze, Gocholeishvili.

İddaa Tahmini

Deplasman galibiyetiyle tur kapısını aralayan Partizani Tirana, sezona yaptığı iyi başlangıcı rövanşta devam ettirecek ve haftayı galibiyetle kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.95

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.20

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Evinde rakibine üstünlük kurmayı başaramayan Saburtalo, deplasmanda zoru başardı ve rakibine 90 dakika sonunda 1-0’lık üstünlük kurarken, mücadele seri penaltılara kadar devam etti. Seri penaltılarda ise kazanan Saburtalo oldu.