UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

SJK Seinajoki FC Flora Tallinn İddaa Tahmini 14.07.2022

14 Temmuz Perşembe akşamı UEFA Uluslar Ligi fikstüründe yer alan 1. Eleme Turu rövanş maçında, SJK Seinajoki ile FC Flora Tallinn karşı karşıya gelecek. nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak mücadelenin başlama saati 19:00.

Betroad, SJK Seinajoki galibiyetine 2.80, beraberliğe 3.25, FC Flora Tallinn galibiyetine ise 2.40 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.10, 2.5 Alt 1.70 oran kazandırıyor.

SJK Seinajoki Güven Vermedi

Finlandiya temsilcisi SJK Seinajoki’nin rövanşta kazanmaktan başka çaresi yok. 1. Eleme Turu’nun ilk maçında FC Flora Tallinn deplasmanına konuk olan Jani Honkavaara’nın öğrencileri, evine 1-0’lık mağlubiyetle döndü. Maç boyunca oyunun hakimiyetini rakibine kaptıran SJK cephesinde Finlandiya Veikkausliiga’da 4 haftadır devam eden galibiyet hasreti Konferans Ligi sahnesinde devam etti. FC Flora Tallinn mağlubiyetiyle lige dönen ev sahibi, geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Honka karşısında aldığı 3-2’lik galibiyetle kötü gidişata dur demeyi başardı. İç saha galibiyetiyle moral depolayan ekip, aynısını FC Flora Tallinn karşısında başarmak zorunda. Galibiyete ihtiyacı olan Finlandiya temsilcisi, ilk maçta ortaya koyduğu futbolla güven vermekten uzak kaldı.

FC Flora Tallinn Çok Formda

Estonya Premium Lig’nin namağlup lideri FC Flora Tallinn, UEFA Konferans Ligi’ne galibiyetle başladı. Geçtiğimiz sezon gruplarda boy gösteren konuk ekip, bu sezon 1. Eleme Turu’nda mücadele ederken, evinde SJK’yı 1-0 mağlup etmeyi başardı. Ligde 18 haftadan 16 galibiyet, 2 beraberlikle 50 puan toplamayı başaran ve Jürgen Henn yönetiminde adım adım şampiyonluğa yürüyen konuk ekip, Konferans Ligi’nde ise avantaj sahibi, İki kulvarda birden henüz mağlubiyet yüzü görmeyen FC Flora Tallinn, deplasmanda kaybetmemesi halinde tur biletini cebine koyacak. Kazanmak zorunda olan SJK karşısında önemli bir avantaja sahip olan ve bu sezon yoluna namağlup devam etmeyi başaran FC Flora Tallinn, rövanş öncesi çok formda.

SJK Seinajoki – FC Flora Tallinn Maç Bilgileri

SJK Seinajoki – FC Flora Tallinn Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 21:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Seinajoen Keskuskentta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

SJK Seinajoki’nin 11’i Belli mi?

SJK Seinajoki’nin muhtemel kadrosu: Karl-Romet Nõmm, Marko Lipp, Ken Kallaste, Marco Lukka, Martin Miller, Konstantin Vassiljev, Michael Lilander, Markus Soomets, Danil Kuraksin, Rauno Alliku, Sergey Zenjov.

FC Flora Tallinn’in 11’i Belli mi?

FC Flora Tallinn’in muhtemel kadrosu: Markus Uusitalo, Niko Markkula, Camilo Valencia, Plaza da Silva, Denys Oliynyk, Matias Vainionpaa, Daniel Hakans, Alfie Bates, Matej Hradecky, Pablo Monreal, Nooa Laine.

İddaa Tahmini

Estonya Premium Ligi’nde ve Konferans Ligi’nde henüz bileği bükülmeyen FC Flora Tallinn, harika performans grafiğini SJK karşısında galibiyetle taçlandıracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.11

Betroad Oranı: MS 2, Oran 2.40

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: SJK Seinajoki mücadelede 9 kişi kalan FC Flora Talliinn karşısında fırsatları çok iyi değerlendirdi ve 3 golle mücadeleyi uzatmalara taşırken, uzatmalarda ise tur biletini getirecek golü buldu.