AIK Stockholm Kalmar İddaa Tahmini 17.07.2022

İsveç Allsvenskan’da son 3 maçta galibiyet alamayan AIK Stockholm evinde, Kalmar ile karşı karşıya gelecek. Saat 16.00’da oynanacak mücadele nesine.com sitesinden takip edilebilecek.

AIK Stockholm ile Kalmar zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak AIK Stockholm galibiyetinin 1.82, beraberlik tercihinin 3.55, Kalmar galibiyetinin ise 4.70 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

AIK Stockholm 3 Maçtır Kazanamıyor

AIK Stockholm, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Elfsborg deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile ayrıldılar. İsveç Allsvenskan’da üst üste 3 maçtır galibiyet alamayan Bartosz Grzelak’ın ekibi, bu hafta Kalmar karşısında kazanarak moral bulmak istiyor. İsveç Allsvenskan’da 3. Sıraya gerileyen AIK Stockholm’un lider Hacken’ın 3 puan gerisine düştüğünü de belirtelim. Maç öncesinde AIK Stockholm’de Per Karlsson’un sakatlığı var.

Kalmar Sürpriz Peşinde

Kalmar, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği IK Sirius ile yenişemedi. Guldfageln Arena’da 1-1 berabere kalarak 2 puan bırakan Kalmar, yenilmezlik serisini sürdürdü. İsveç Allsvenskan’da üst üste 5 maçtır kaybetmediklerini ve üst sıra takibini sürdürdüklerini belirtelim. Bu hafta konuk olacakları AIK Stockholm deplasmanında da yenilmezlik serisini devam ettirmek istiyorlar. Maç öncesinde Kalmar’da önemli bir eksik yok.

AIK Stockholm – Kalmar Maç Bilgileri

AIK Stockholm – Kalmar Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma bets10 sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Friends Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

AIK Stockholm’de Per Karlsson’un sakatlığı var.

AIK Stockholm'un ilk 11’i Belli mi?

AIK Stockholm’un muhtemel kadrosu: Kristoffer Nordfeldt, Josafat Mendes, Alexander Milosevic, Axel Björnström, Erick Ouma Otieno Marcelo, Mikael Lustig, Seastian Larsson, Bilal Hussein, Nicolas Stefanelli, Nabil Bahoui, Jordan Larsson

Kalmar'ın ilk 11’i Belli mi?

Kalmar’ın muhtemel kadrosu: Ricardo, Doug Bergqvist, Rasmus Sjöstedt, Lars Saetra, David Kristjan Olafsson, Isak Jansson, Noah Shamoun, Carl Gustafsson, Oliver Berg, Nahom Netabay, Romarinho

İddaa Tahmini

AIK Stockholm, maçın favorisi. Son 3 maçta puan kayıpları yaşadılar ama bu hafta kazanarak moral bulacaklarını düşünüyorum. Kalmar’ı iç sahada devirirler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.56

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.82

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: AIK Stockholm, 3 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Kalmar’ı iç sahada 1-0 mağlup ederek moral buldular.