UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Zalgiris Vilnius Malmö İddaa Tahmini 19.07.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme turu ilk maçında Malmö deplasmanda, Zalgiris Vilnius’un konuğu olacak. Karşılaşma saat 19.00’da start alacak ve bets10 siteisnden takip edilebilecek.

Zalgiris Vilnius ile Malmö zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Zalgiris Vilnius galibiyetinin 4.75, beraberlik tercihinin 3.60, Malmö galibiyetinin ise 1.72 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Zalgiris Vilnius’un İşi Zor

Zalgiris Vilnius, adına zor bir eşleşme olduğunu belirtelim. Ludogorets’e nazaran kadroları daha kısıtlı. Bir önceki turda Kosova’nın Ballkani takımı ile karşılaştılar ve turu zar zor geçtiler. İlk maçı 1-1 tamamlayan Kosova ekibi, rövanş maçını ise 1-0 kazandı ve tur atlayan taraf oldu. Bulgaristan ekibi Ludogorets’e karşı işleri çok daha zor olacak. Litvanya Ligi’nde de bu sezon şampiyonluğun en büyük adayı olan Zalgiris Vilnius, lider Litauen’in 1 puan gerisinde 2. Sırada yer alıyor. Maç öncesinde Zalgiris Vilnius’da önemli bir eksik yok.

Malmö’de Hedef Galibiyet

Malmö, geçtiğimiz hafta İsveç Allsvenskan’da yine kazandı. Varbergs galibiyetinin ardından Norrköping deplasmanında da 3 puanı kaptılar. Son 2 maçtan 6 puan çıkartan Malmö, zirve takibini devam ettiriyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise bir önceki turda İzlanda’nın Vikingur takımını eleyen Malmö, bu turda Zalgiris Vilnius’a konuk olacak. Vikingur karşısında 2 maçta da zorlanan Malmö’nün kalesinde tam 5 gol gördüğünü belirtelim. Maç öncesinde Malmö’de eksik bulunmuyor.

Zalgiris Vilnius – Malmö Maç Bilgileri

Zalgiris Vilnius – Malmö Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00 başlayacak ve bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Zalgiris Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Zalgiris Vilnius'un ilk 11’i Belli mi?

Zalgiris Vilnius’un muhtemel kadrosu: Edvinas Gertmonas, Mario Pavelic, Petar Mamic, Nemanja Ljubisavljevic, Nicolas Gorobsov, Saulius Mikoliunas, Oliver Buff, Marko Milickovic, Renan, Francis Kyeremeh, Fabien Ourega

Malmö'nün ilk 11’i Belli mi?

Malmö’nün muhtemel kadrosu: Ismael Diawara, Martin Olsson, Dennis Hadzikadunic, Lasse Nielsen, Sören Rieks, Erdal Rakip, Sergio Pena, Felix Bejimo, Jo Inge Berget, Isaac Thelin, Ola Toivonen

İddaa Tahmini

Malmö, bir önceki turda savunmada hiç güven vermedi. İki maçta Vikingur’dan 5 gol yediler. Zalgiris Vilnius’da hücumda üretken bir takım. Hem Zalgiris Vilnius’dan hem de Malmö’de gol beklentim var. 3 gol barajı aşılır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST Oran 1.64

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Malmö, ilk maçtan istediğini alamadı. Konuk oldukları Zalgiris Vilnius deplasmanında 1-0 kaybettiler.