UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Ludogorets Shamrock İddaa Tahmini 19.07.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme turu heyecanı devam ediyor. Shamrock deplasmanda, Ludogorets’in konuğu olacak. Karşılaşma saat 20.45’de başlayacak ve bets10 sitesinden ekranlara gelecek.

Ludogorets Shamrock arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Ludogorets kazanır 1.40, beraberlik 4.33, Shamrock kazanır ise 8.00 olarak açıklanmış.

Ludogorets Turu Rahat Geçti

Ludogorets, bir önceki turda Karadağ’ın Sutjeska Niksic takımı ile karşı karşıya geldi. İlk maçta rakibini 2-0 ile geçen Ludogorets, rövanş maçını ise 1-0 kazandı ve tur atlayan taraf oldu. Sutjeska Niksic karşısında zorlanmadan turu geçen Stanislav Genchev’in ekibi, 2. Turda Shamrock ile eşleşti. Shamrock karşısında da turun favorisi olan Ludogorets’in ilk maçtan galibiyet ile ayrılması bekleniyor. Shamrock maçı öncesinde Ludogorets’de önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Shamrock Moralli

Shamrock, bir önceki turda Hibernians ile karşı karşıya gelmişti. Malta ekibine karşı iki maçta da kaybetmediler ve turu geçtiler. İlk maçta rakibini 3-0 mağlup eden Stephen Bradley’in öğrencileri, rövanş maçından ise golsüz beraberlik ile ayrıldı. İrlanda Premier Lig’dede üst üste galibiyetler alarak liderliğini devam ettiren Shamrock’da moraller yerinde. Şampiyonlar Ligi 2. Eleme turunda Ludogorets’e konuk olacak Shamrock’da eksik bulunmuyor.

Ludogorets – Shamrock Maç Bilgileri

Ludogorets – Shamrock Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.45’de başlayacak ve bets10 canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gradski Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Ludogorets'in ilk 11’i Belli mi?

Ludogorets’in muhtemel kadrosu: Plamen Andreev, Kelian Van Der Kaap, Noah Sonko Sundberg, Wenderson, Filip Krastev, Georgi Milanov, Ilian Stefanov, Wanderson, Bernard Tekpetey, Dorin Rotariu, Kiril Despodov

Shamrock'un ilk 11’i Belli mi?

Shamrock’un muhtemel kadrosu: Alan Mannus, Sean Gannon, Sean Hoare, Barry, Richard Towell, Roberto Lopes, Dylan Watts, Daniel Mandriu, Rory Gaffney, Andy Lyons, Jack Bryne

İddaa Tahmini

Ludogorets, güçlü bir takım. Shamrock’a nazaran kadro kaliteleri de daha iyi. Bir önceki turda Sutjeska Niksic’i rahat elediler. Shamrock karşısında da turun favorisiler. Ludogorets’den rahat bir galibiyet bekliyorum.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.80

Best10 Oranı: H1, Oran 2.15

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Ludogorets, rahat bir galibiyet aldı. Shamrock’u 3-0 mağlup ettiler ve tur kapısını araladılar.