UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Motherwell Sligo Rovers Bahis Tahmini 21.07.2022

UEFA Konferans Ligi heyecanı devam ediyor. Mottherwell ile Sligo Rovers’ın karşı karşıya geleceği mücadele saat 21.45’de start alacak ve bets10 sitesinden ekranlara gelecek.

Motherwell bugün Sligo Rovers karşısında maçın net favorisi. Betroad oranlarını ele alırsak ev sahibi Motherwell galibiyetine 1.55, beraberlik tercihine 4.00, Sligo Rovers galibiyetine 5.50 oran veriyor. 

Motherwell Galibiyet Arayacak

Motherwell, geçtiğimiz sezonu İskoçya Premiership’de 5. sırada tamamlamıştı. Sezonun geneli itibari ile iyi bir performans gösterdiler ve Konferans Ligi bileti almayı başardılar. Konferans Ligi’ne 2. elem turundan katılacak olan İskoç ekibi, bu turda İrlanda’nın Sligo Rovers takımı ile karşı karşıya gelecek. Sligo Rovers karşısında maçın net favorisi olan Motherwell’de geçen sezon 11 golle takımının en golcü oyuncusu olan Kevin Van Veen, bu sezonda Motherwell’ın hücumdaki en önemli gol silahı olacak. Maç öncesinde Motherwell’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Sligo Rovers’ın İşi Zor

Sligo Rovers, bu sezon pek istikrarlı sonuçlar alamıyor. Son haftalarda toparlanma sinyalleri vermeye başladılar ama sezonun ilk yarısında ciddi puan kayıpları yaşamışlardı. Geçtiğimiz sezonu İrlanda Premier Lig’de 3. sırada tamamlayarak Konferans Ligi biletini kapan Sligo Rovers, 2. eleme turunda İskoçya’nın Motherwell takımı ile eşleşti. İlk maçı İskoçya’da oynayacak olan Sligo Rovers’ı zor bir karşılaşma bekliyor. Maç öncesinde Sligo Rovers’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Motherwell – Sligo Rovers Maç Bilgileri

Motherwell – Sligo Rovers Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele Türkiye Saati ile 21.45’da başlayacak ve bets10 sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Fir Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Motherwell'ın ilk 11’i Belli mi?

Motherwell’ın muhtemel kadrosu: Liam Kelly, Jake Carroll, Ricki Lamie, Bevis Mugabi, Stephen O’Donnell, Sean Goss, Dean Cornelius, Victor Nirennold, Callum Slattery, Joseph Efford, Connor Shields

Sligo Rovers'ın ilk 11’i Belli mi?

Sligo Rovers’ın muhtemel kadrosu: Edward McGinty, Colm Horgan, Patrick Kirk, Garry Buckley, Shane Blaney, Greg Bolger, William Fitzgerald, Niall Morahan, Adam McDonnell, Aidan Keena, Karl OSullivan

İddaa Tahmini

Motherwell, turun favorisi. Sligo Rovers karşısında rahat bir galibiyet almaları bekleniyor. Graham Alexander’in ekibi ilk maçı kazanır ve avantajı eline geçirir.

İddaa Oranı: MS 1 Oran 1.38

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Motherwell, beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. İç sahada konuk ettikleri Sligo Rovers’a 1-0 kaybettiler ve tur şansını zorlaştırdılar.