Shamrock Drogheda United Bahis Tahmini 23.07.2022

İrlanda Premier Lig’de heyecan sürüyor. Lider Shamrock evinde, Drogheda United karşısında 3 puan arayacak. Karşılaşma saat 16.00’da nesine.com sitesinden izlenebilecek.

Shamrock Drogheda United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Shamrock kazanır 1.18, beraberlik 6.50, Drogheda United kazanır ise 15.00 olarak açıklanmış.

Shamrock’dan Üst Üste Galibiyetler

Shamrock, İrlanda Premier Lig’de 3 maçlık galibiyet serisi yakalamış durumda. Ligde oynadıkları son karşılaşmada Finn Harps’ı deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başardılar. Geçen hafta ise Shelbourne ile oyanyacakları karşılaşma ileri bir tarihe ertelendi. İrlanda Premier Lig’de liderliğini devam ettiren Shamrock, en yakın takipçisi Derry City’nin 8 puan önünde ve şampiyonluğun en güçlü adayı diyebiliriz. Bu hafta Drogheda United’ı ağırlayacak olan Shamrock’da Neil Farrugia’nın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Drogheda United Puan Alamadı

Drogheda United, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Bohemians karşısında puan alamadı. Rakibine 1-0 mağlup oldular ve Dundalk’a karşı alınan sürpriz galibiyetin ardından Bohemians’a karşı da puan alınması bekleniyordu. İrlanda Premier Lig’de son 5 maçta sadece 1 kez kazanabilen Pete Mahon’un ekibi, 8. Sırada yer alıyor. Finn Harps ile aralarında 13 puanlık fark devam ediyor. Bu hafta ise lider Shamrock’a konuk olacaklar. Maç öncesinde Drogheda United’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Shamrock – Drogheda United Maç Bilgileri

Shamrock – Drogheda United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tallaght Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Shamrock’da Neil Farrugia’nın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Shamrock'un ilk 11’i Belli mi?

Shamrock’un muhtemel kadrosu: Alan Mannus, Sean Gannon, Sean Hoare, Barry, Richard Towell, Roberto Lopes, Dylan Watts, Daniel Mandriu, Rory Gaffney, Andy Lyons, Jack Bryne

Drogheda United'ın ilk 11’i Belli mi?

Drogheda United’ın muhtemel kadrosu: Sam Long, Sean Roughan, Keith Cowan, Dane Massey, Gary Deegan, Chris Lyons, James Clarke, Darragh Nugent, George Poynton, Dayle Rooney, A. Quinn

İddaa Tahmini

Shamrock, maçın net favorisi. Son haftalarda ligde iyi sonuçlar alıyorlar. Bu hafta konuk edecekleri Drogheda United karşısında da 3 puana yakınlar. En az 2 farklı galibiyet bekliyorum.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.39

Best10 Oranı: H1, Oran 1.63

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Shamrock, puan kaybetti. İç sahada konuk ettikleri Drogheda United ile 1-1 berabere kaldılar. En yakın takipçisi Dundalk ile puan farkını 7’ye indi.