Hacken Djurgarden İddaa Tahmini 24.07.2022

İsveç Allsvenskan’da zirve yarışını yakından ilgilendiren bir karşılaşma. Djurgarden deplasmanda, lider Hacken’ın konuğu olacak. Zorlu mücadele saat 18.30’da start alacak ve nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Hacken ile Djurgarden zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Hacken galibiyetinin 2.60, beraberlik tercihinin 3.55, Djurgarden galibiyetinin ise 2.55 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Hacken’da Moraller Yerinde

Hacken’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Sundsvall deplasmanında farklı bir galibiyet aldılar. Rakibini 5-1 mağlup eden Hacken, yenilmezlik serisini devam ettirdi. Öte yandan liderliğini devam ettirdiklerini belirtelim. İsveç Allsvenskan’da tam 11 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen Per Mathias Högmo’nun ekibi, bu hafta Djurgarden’ı konuk edecek. Bu sezon ligde oynadığı 14 maçta da kalesini gole kapatamayan Hacken’ın gol yeme sorunu devam ediyor. Maç öncesinde Hacken’da Benie Traore ve Ali Youssef’in sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim.

Djurgarden Takibini Sürdürüyor

Djurgarden, üst üste galibiyetler almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta IFK Varnamo ile karşı karşıya gelen Djurgarden, sahadan 5-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Son 5 maçta 15 puan topladılar ve zirve takibini devam ettiriyorlar. Bu hafta lider Hacken’a konuk olacak Djurgarden, rakibini 1 puan gerisinde. Bu hafta Hacken karşısında kazanırlarsa, İsveç Allsvenskan’ın yeni lideri olacaklar. Ligin en fazla gol atan takımı olan Djurgarden’ın son haftalarda hücumda müthiş bir üretkenlik yakaladığını da belirtelim. Maç öncesinde Djurgarden’da Elliot Kack’ın sakatlığı var.

Hacken – Djurgarden Maç Bilgileri

Hacken – Djurgarden Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma bets10 sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 18.30’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bravida Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hacken’da Benie Traore ve Ali Youssef’in sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim. Djurgarden’da Elliot Kack’ın sakatlığı var.

Hacken'ın ilk 11’i Belli mi?

Hacken’ın Muhtemel Kadrosu: Peter Abrahamsson, Johan Hammar, Even Hovland, Gustav Berggren, Kristoffer Lund Hansen, Leo Bengtsson, Samuel Gustafsson, Mikkel Jensen, Oscar Uddenas, Alexander Jeremejeff, Valgeir Lunddal Fridriksson

Djurgarden'ın ilk 11’i Belli mi?

Djurgarden’ın muhtemel kadrosu: Jacob Zetterström, Pierre Bengtsson, Piotr Johansson, Hjalmar Ekdal, Haris Radetinac, Hampus Finndell, Isak Hien, Sead Haksabanovic, Magnus Eriksson, Joel Asoro, Victor Edvardsen

İddaa Tahmini

Dev bir maç diyebiliriz. Şampiyonluk yarışında yer alan iki takımın maçında, karşılıklı goller bekliyorum. Djurgarden, son dönemde müthiş bir hücum üretkenliği yakalamış durumda. Hem Hacken hem de Djurgarden’dan gol bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.38

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Hacken, devreye 1-0 önde girdiği maçı 2-1 kaybetti. İsveç Allsvenskan’ın yeni lideri Djurgarden oldu.