Kalmar Elfsborg İddaa Tahmini 24.07.2022

İsveç Allsvenskan’da heyecan devam ediyor. Kalmar evinde, Elfsborg ile kozlarını paylaşacak. Karşılaşmanın saat 18.30’da başlayacağını ve nesine.com sitesinden yayınlanacağını belirtelim.

Kalmar ve Elfsborg arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Kalmar kazanır 2.50, beraberlik 3.45, Elfsborg kazanır ise 2.70 olarak açıklanmış.

Kalmar Deplasmanda Mağlup Oldu

Kalmar, İsveç Allsvenskan’da 5 maç aradan sonra mağlubiyet ile tanıştı. Geçtiğimiz hafta sonu AIK Stockholm deplasmanına konuk olan Henrik Rydström’ün ekibi, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. 5 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Kalmar, İsveç Allsvenskan’da 21 puan topladı ve 6. Sırada kendine yer buldu. Bu hafta Guldfageln Arena’da Elfsborg’u konuk edecekler. İç sahada oynadığı son 4 maçta 10 puan toplayan Kalmar, Elfsborg karşsıında da kazanmak ve yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor.

Elfsborg Direnemedi

Elfsborg, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Hammarby deplasmanından puansız döndüler. Rakibine 3-0 kaybeden Elfsborg, İsveç Allsvenskan’da 5 maç aradan sonra mağlubiyet ile tanıştı. İsveç Allsvenskan’da yakalamış oldukları 5 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Elfsborg, 20 puan ile 9. Sırada. Bu hafta konuk olacakları Kalmar deplasmanında kazanarak üst sıralara tırmanmayı hedefliyorlar. Maç öncesinde Elfsborg’da önemli bir eksik yok.

Kalmar – Elfsborg Maç Bilgileri

Kalmar – Elfsborg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 18.30’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Guldfageln Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Kalmar'ın ilk 11’i Belli mi?

Kalmar’ın muhtemel kadrosu: Ricardo, Doug Bergqvist, Rasmus Sjöstedt, Lars Saetra, David Kristjan Olafsson, Isak Jansson, Noah Shamoun, Carl Gustafsson, Oliver Berg, Nahom Netabay, Romarinho

Elfsborg'un ilk 11’i Belli mi?

Elfsborg’un muhtemel kadrosu: Tim Rönning, Maudo, Andre Romer, Leo Vaisanen, Johan Larsson, Emmanuel Boateng, Oliver Zanden, Jacob Ondrejka, Simon Olsson, Per Frick, Rasmus Alm

İddaa Tahmini

Kalmar, iç sahada etkili bir takım. Son 5 iç saha maçında 10 puan toplamayı başardılar. Elfsborg karşısında da maçın favorisiler. Kalmar’ın evinde, kaybetmeyeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: 10 (ç), Oran 1.30

Betroad Oranı: 10 (ç), Oran 1.48

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Elfsborg’da kötü gidişat devam etti. Kalmar, iç sahada etkili sonuçlarını sürdürdü ve Elfsborg’u tek golle 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.