Valerenga Viking Bahis Tahmini 24.07.2022

Valerenga ile Viking, 24 Temmuz Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:00’da kozlarını paylaşacak. nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak ola Norveç Eliteserien Ligi mücadelesine Intility Arena ev sahipliği yapacak.

Betroad, Valerenga galibiyetine 2.15, beraberliğe 4.00, Viking galibiyetine ise 3.10 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.53, KGYOK 2.45 oran kazandırıyor.

Valerenga Vites Yükseltti

Geçtiğimiz hafta Norveç Eliteserien Ligi’nde Sarpsborg deplasmanına konuk olan Valerenga, Amor Layouni’nin golüyle 1-0’ık galibiyete uzanırken, hem galibiyet hem de gol yememe serisini 2 haftaya çıkardı. 2 hafta öncesine kadar düşme adayları arasında yer alan ev sahibi, 7 maçlık galibiyet hasretinin ardından yükselişe geçti. Son 2 haftadan 4 golle 6 puan toplamayı başaran ve düşme hattı ile arasındaki puan farkını 6’ya yükselten Valerenga, zirve takibindeki Viking karşısına formda ve moralli çıkacak. Henüz tehlike hattından uzaklaşmayı başaramayan Valerenga’nın, galibiyete ihtiyacı var.

Viking Üst Sıraları Bırakmadı

Konuk ekip Viking, Norveç Eliteserien Ligi’nde zirve takibini sürdürüyor. Şampiyonluğun en güçlü adayları arasına girmeyi başaran Bjarne Berntsen’in öğrencileri, 16 haftadan 8 galibiyet, 4 beraberlik, 4 mağlubiyetle 28 puan toplamayı başardı ve 3. sırada yer aldı. Lider ile arasında 5 puan fark bulunan Viking, son 2 haftada Lilleström ve Kristiansund’u mağlup etmeyi başarırken, attığı 3 gole karşılık kalesinde 1 gole izin verdi. 16 haftalık fikstürden sadece 4 mağlubiyet alan Viking, iç sahada 1 maç kaybederken, deplasmanda ise 3 mağlubiyet aldı. Zirve takibini kayıpsız sürdürmek isteyen Viking, Konferans Ligi sahnesinde Sparta Prag deplasmanından golsüz beraberlikle dönerken, rotasını lige çevirdi.

Valerenga – Viking Maç Bilgileri

Valerenga – Viking Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 19:00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Intility Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Valerenga’da Christian Borchgrevink’in sakatlığı devam ediyor. Viking takımında bu hafta Sondre Auklend ve Berisha’nın sakatlıkları devam ediyor.

Valerenga’nın 11’i Belli mi?

Valerenga’nın muhtemel kadrosu: Kjetil Haug, Leonard Zuta, Nasberg, Vegar Hedenstad, Sahraoui, Bröjdal, Tobias Christensen, Aron Donnum, Ingi Bjarnason, Kjartansson, Taofeek Ismaheel.

Viking’in 11’i Belli mi?

Viking’in muhtemel kadrosu: Patrik Gunnarsson, Vevatne, Bjorshol, David Brekalo, Markus Solbakken, Pattynama, Stensness, Samuel Fridjonsson, Kevin Kabran, Veton Berisha, Sebastian Sebulonsen.

İddaa Tahmini

Son haftaların formda takımları arasında yer alan ve zirve takibini sürdüren Viking, Valerenga deplasmanında kaybetmeyecektir. Konuk ekibin deplasmandan en az 1 puan çıkaracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 02 (Ç), Oran 1.45

Betroad Oranı: 02 (Ç), Oran 1.75

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmaya harika başlayan Valerenga, ilk yarıdaki üstünlüğünü 90 dakikaya yaymayı başarırken, Viking karşısında haftayı sürpriz bir galibiyetle kapattı.