Inter Turku Honka İddaa Tahmini 25.07.2022

Inter Turku sahasında Honka‘yı konuk edecek. 25 Temmuz Pazartesi akşamı 18:00’de sahne alacak olan Finlandiya Veikkausliiga mücadelesini, nesine.com sitesinden canlı izleyebilirsiniz.

Bets10, Inter Turku galibiyetine 2.80, beraberliğe 3.40, Honka galibiyetine ise 2.39 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.78, KGYOK 2.00 oran kazandırıyor.

Inter Turku 2 Haftadır Mağlup

Geçtiğimiz hafta sahasında Haka’yı konuk eden Inter Turku, 1-0 geriden gelerek 2-1’lik üstünlükle galibiyete çok yakınlaşırken, 70. dakikadan itibaren mücadele ev sahibi için adeta kabusa dönüştü ve Inter Turku sahasında 3-2’lik mağlubiyetten kurtulamadı. 5 maçlık yenilmezlik serisini FC Lahti mağlubiyetiyle kaybeden ev sahibi, kötü gidişatını geçtiğimiz hafta sürdürdü. 14 maçın 12’sinde skor üretmeyi başarsa da, sadece 5 maçtan galibiyetle ayrılan Jose Riveiro’nun öğrencileri, bu hafta sezonun ilk yarısında 2-1 mağlup olduğun Honka ile evinde karşılaşacak. 18 puanla ligin 7. sırasında yer alan Inter Turku, adım adım üst sıralardan uzaklaşırken, kötü gidişata son vererek yeniden üst sıralara dahil olmak istiyor.

Honka Güven Tazeledi

Finlandiya Veikkausliiga’da 14 haftadan 8 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyetle 27 puan toplamayı başaran Honka, liderin 6 puan gerisinde zirve takibini sürdürüyor. Ligin 3. sırasında yer alan konuk ekip, son 7 haftada sadece SJK Seinajoki’ye deplasmanda 3-2’lik skorla mağlup olurken, geçtiğimiz hafta sahasında FC Lahti’yi 5-0’lık harika bir skorla mağlup etti. Yeniden Veikkausliiga sahnesinde yükselişe geçen Vesa Vasara’nın öğrencileri, sezonun ilk yarısında mağlup ettiği Inter Turku ile karşılaşacak. 14 maçta 27 gole imza atan Honka, ligin en golcü takımları arasında yer alıyor. Agon Sadiku 8 golle takımın en skorer ismi olurken, Voutilainen ve Modesto ise 4’er golle dikkat çekmeyi başardı.

Inter Turku – Honka Maç Bilgileri

Inter Turku – Honka Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 18:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Veritas Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Inter Turku’nun 11’i Belli mi?

Inter Turku’nun muhtemel kadrosu: Walter Viitala, Ruxi, Rodrigo Arciero, Rick Ketting, Tommi Jyry, Petteri Forsell, Aleksi Paananen, Juho Hyvarinen, Benjamin Kallman, Matias Tamminen, David Haro.

Honka’nın ilk 11’i Belli mi?

Honka’nın muhtemel kadrosu: Maksim Rudakov, Henri Aalto, Aldayr Hernandez, Matias Rale, Arko-Mensah, Rui Modesto, Tammilehto, Voutilainen, Kevin Jansen, Agon Sadiku, Ville Koski.

İddaa Tahmini

Toparlanmak isteyen Inter Turku ve yükselişini sürdürmek isteyen Honka karşı karşıya geliyor. İki takımda sezon boyunca skor üretmekte zorlanmadı. Inter Turku ve Honka’nın bu hafta sezonun ilk yarısındaki gibi karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Honka deplasmanda tek golle kazandı. Edmund Arko-Mensah ikinci yarıda bulduğu golle takımını galibiyete taşırken, geçtiğimiz hafta yükselişe geçen konuk ekip, Veikkausliiga’da yükselişini sürdürdü.