Norrköping Göteborg İddaa Tahmini 25.07.2022

İsveç Allsvenskan’da heyecan devam ediyor. Norrköping evinde, Göteborg’u ağırlayacak. Karşılaşma saat 20.00’de start alacak ve nesine.com sitesinden takip edilebilecek.

Norrköping ile Göteborg zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Norrköping galibiyetinin 1.82, beraberlik tercihinin 3.70, Göteborg galibiyetinin ise 4.45 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Norrköping Evinde Kaybetti

Norrköping, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Malmö’ye 2-0 kaybettiler. İsveç Allsvenskan’da üst üste 6 maçtır galibiyet alamayan Rikard Norling’in ekibi, en son galibiyetini Mayıs ayında Sundsvall karşısında alabilmişti. Bu hafta ise Nya Parken’de Göteborg ile karşı karşıya gelecekler. Son 6 maçından galibiyet çıkartamayan Norrköping’in bu hafta da işi zor gözüküyor. Maç öncesinde Norrköping’de Jean Carlos’un sakatlığı devam ediyor.

Göteborg Üstünlüğünü Koruyamadı

Göteborg, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Mjallby ile 1-1 berabere kaldı. Mjallby karşısında öne geçtikleri maçta skor üstünlüğünü koruyamadılar. Bir önceki hafta ise Hammarby deplasmanında 3-0 kaybettiler ve puan alamadılar. Son 2 maçta 5 puan kaybeden Roland Nilsson’un ekibi, 8. Sıraya kadar geriledi. Bu hafta ise Norrköping ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Göteborg’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Norrköping – Göteborg Maç Bilgileri

Norrköping – Göteborg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00 başlayacak ve nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Nya Parken Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Norrköping’de Jean Carlos’un sakatlığı devam ediyor.

Norrköping'in ilk 11’i Belli mi?

Norrköping’in muhtemel kadrosu: Oscar Jansson, Elohor Godswill, Linus Wahlqvist, Daniel Eid, Jean Carlos de Brito, Jacob Ortmark, Ishaq Abdulrazak, Filip Dagerstal, Christoffer Nyman, Eman Markovic, Jonathan Levi

Göteborg'un ilk 11’i Belli mi?

Göteborg’un muhtemel kadrosu: Warner Hahn, Alexander Jallow, Oscar Wendt, Mats Johan Edward Bangsbo, Carl Johansson, Amir Al Ammari, Gustav Svensson, Kevin Yakob, Oscar Vilhelmsson, Hosam Aiesh, Marcus Berg

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Her iki takımda İsveç Allsvenskan’da istediği sonuçları alamıyor. Bu karşılaşmada en mantıklı seçim gollere yönelmek. Her iki takımda skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.61

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Norrköping, yine kazanamadı. İç sahada konuk ettikleri Göteborg’a 2-0 kaybettiler. İsveç Allsvenskan’da galibiyet hasretleri 7 maça çıktı.